December 4-étől újra téli élmények a Müpában!

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Meglepetésekkel és újdonságokkal térnek vissza a Müpa ünnepi helyszínei, a Müpa Sátor és a Jégpálya. December 4-én egy vadonatúj karácsonyi produkcióval, az Égigérő mesévelindul a Müpa Sátor idei programja.

Szabó T. Anna humoros története klasszikus meseszereplők elbeszélésében, a hazai zenei és színházi világ krémjének tolmácsolásában, játékos formában ad a hétköznapjainkban jelenlévő mindennapi szorongásainkra jókedvű, szellemes, zenés-dalos választ. December 11-től pedig visszatér a Recirquel népszerű újcirkusz-meséje, a Kristály, ami 2018 óta varázsolja el a kicsiket és nagyokat egyaránt.

A több mint 300 négyzetméteres, fedett jégpálya mellett idén először ingyenes koncertek is várják a korcsolyázni vágyókat. December 4-től minden héten olyan különleges produkciók és izgalmas zenei formációk szórakoztatják majd a jégpályán suhanókat, mint a The Bluebay Foxes, a Sena DagaDub, a Qualitons gitárosaként ismert Szőke Barna szólóprojektje, a MYGL vagy éppen a Mongooz and the magnet frontembere, Ian O’Sullivan bensőséges hangvételű estje.

Részletes program itt.

Az intézmény aktuális járványügyi intézkedéseivel kapcsolatban olvassátok el a Müpa házirendjét! Az épületben és a sátorban is 6 éves kortól maszk használata kötelező!

Forrás: Müpa

Tartsatok velünk, mert Advent rovatunkban rengeteg jó programot, ajándék ötletet, új könyveket találtok majd az elkövetkezendő időszakban!

Ha szeretnétek a legjobb családi programokat, vadonatúj helyekről szóló beszámolóinkat, kirándulás ötleteinket vagy a legújabb gyerekkönyveket, színházi előadásokat, múzeumi programokat, filmeket tartalmazó válogatásainkat hetente egyszer hírlevélben is megkapni, itt tudtok feliratkozni. A Minimatinén a legkisebbektől kezdve az ovisokon és kisiskolásokon át a kamasz korosztályig mindenkinek találhattok programot!