Ismét elindul a Télapó Expressz!

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ha közelegnek az ünnepek, egyet jelent azzal, hogy az M2 Télapó Expressz idén is kigördül a Nyugati pályaudvarról december első hétvégéjén, hogy elvigye a gyerekeket és családjukat a Vasúttörténeti Parkba.

A résztvevők idén december 1-én, 2-án és 3-án gőzmozdonnyal húzott ünnepi vonaton utazhatnak manócskák kíséretében, hogy ott egy felejthetetlen mikulás és adventi programon vegyenek részt, ahol találkozhatnak Süsü sárkánnyal, a Tévé Macival, és a népszerű Hetedhét Kaland műsorvezetőivel: Ádámmal és Napsugárral is.

Mindhárom napon kétszer, délelőtt és délután az Orient Csarnok színpadán fellép az Eszter-lánc Mesezenekar, ezután megérkezik a várva várt Télapó is! Feldíszített gőzmozdonyán érkezik a csarnokba, hogy minden gyermeknek egy-egy mikuláscsomaggal kedveskedjen. A csomagkiosztás után lehetőség lesz fotót is készíteni a Télapóval és a manóival.

A legkisebbeket számos adventi meglepetés várja, többek között olyan izgalmas programok, mint a Maci-Pecó, vagyis a Tévé Maci szobája, az igazán bátrak pedig kipróbálhatják magukat műsorvezetői szerepben is a Hetedhét Gyerekhíradóban. A szervezők számos kreatív, kézműves programmal, angyalka készítéssel és különleges homokkép festéssel várnak mindenkit. Emellett lesz még arcfestés, kalandos játékok és megannyi kóstolásra váró finomság.

Jegyek már elővételben online megválthatóak a oldalon!
Jegyár: 3700 Ft.

JÁTÉK

Köszönjük, hogy ennyien velünk játszottatok! A szerencse ezúttal 84. játékosunknak, Boruzs Bernadettnek kedvezett. Gratulálunk! Felvesszük veled a kapcsolatot!

Játsszatok velünk és nyerjetek 1 felnőtt és 2 gyerek számára szóló belépőt vonatos utazással a helyszínre, a december 3-ára, a 14:04-kor a Nyugati pályaudvarról induló vonatra. Nincs más dolgotok mint a következő kérdésre válaszolni:

Mivel érkezik a Mikulás a Vasúttörténeti Parkba?

a.) rénszarvas szánnal
b.) hajtánnyal
c.) gőzmozdonnyal

A megfejtést a jatek@minimatine.hu-ra küldjétek november 5-e éjfélig. Utána sorsolunk.
Általános játékszabályzat itt elérhető.