Tarzan újabb kalandra hív! – Tarzan™ Park szezonnyitó 2016

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tarzan™ Park

Ezen a hétvégén (2016. március 12-15. között) ismét megnyitja kapuit tavalyi nagy kedvencünk, az újpesti Tarzan™ Park! Örökmozgó gyerekeket és családjukat várja Budapest egyedülálló szabadtéri családi játszóparkja, ahol kicsik és nagyok egyaránt találhatnak maguknak rengeteg izgalmas elfoglaltságot. Játsszatok velünk, és nyerjetek családi belépőt (5 fő részére), melyet a szezon végéig bármikor felhasználhattok!

Tarzan Park_2

Szolgáltatások az egész családnak
Az egyes szigeteken a legmodernebb és legjobb fejlesztő hatással bíró szabadtéri mozgáseszközök lelhetőek fel, melyek tökéletes szórakozást biztosítanak az 1-14 éves korosztály számára. A 3 évnél fiatalabb gyerekek részére az ingyenes játékkölcsönzőben kismotort, kisautót és homokozó készletet biztosítanak.

Születésnapok ünneplése
A büfé mellett található étterem épületében elkülönített terem áll a rendelkezésre a születésnapot ünneplő gyerekcsapatok számára. A zárt helyszín a torta elfogyasztására és az ajándékok átadására, a Tarzan™ Park pedig az önfeledt játékra ad kiváló lehetőséget az ünnepeltnek és vendégeinek. Az időpont lefoglalásához és a részletek egyeztetéséhez előzetes bejelentkezés szükséges, melyet megtehettek telefonon, e-mailen vagy az interneten kitölthető adatlap segítségével. Az időpontok foglalására március és október között van lehetőség, minden nap, hétköznap és hétvégén egyaránt. Részletek itt.

_MG_5179_

ÚJ NYITVATARTÁS:

Még egy jó hír, hogy a nyári időszakban a korábban megszokott 19 órás zárási időszakot meghosszabbították, így június és augusztus között már 20 óráig tartanak nyitva minden nap! Elő- és utószezonban a Tarzan™ Park hétfői napon zárva tart!
A 2016. évi új nyitva tartási rendszer részleteiért látogassatok el www.tarzanpark.hu weboldalra.

tarzan_park_MG_5118

Tavaly nyáron készült beszámolónkat itt olvashatjátok. Szuper családi program, ahol kicsik és nagyok egyaránt megtalálják a számukra megfelelő játékot, szórakozást.

Cím: 1042 Budapest, Tábor utca 26-28.
További információ: www.tarzanpark.hu
Fb: https://www.facebook.com/TarzanParkUjpest

Látogassatok el a minimatine.hu-ra és közösségi oldalunkra!
Ha nem szeretnétek lemaradni a legjobb programokról, válogatásainkról (pl. a legújabb játszóteres anyagunkat itt találjátok) és interjúkról (legújabb itt), akkor hírlevelünkre itt tudtok feliratkozni.

Fotók: Tarzan™ Park, Minimatiné