Táborok az őszi szünetben

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

LEGO_Mindstorms

Robotos, alkotós, mesés, játékos…Összegyűjtöttünk néhány tábor lehetőséget az őszi szünetre, ha éppen nem tudjátok másképp megoldani a jövő héten a gyerekek felügyeletét. Mi ezekre a helyekre mennénk 🙂

robot_programozas

Robot programozás őszi tábor – Millenáris, Millipop
A Gyerekakadémia célja, hogy segítse gyermekeinket felzárkóztatni a rohamosan fejlődő informatika világába. Az oktatási Intézmény 7-14 éves gyermekek részére szervez programozói, robotprogramozói tanfolyamokat. Az egy hetes tábor díja 40 000 Ft, mely tartalmazza az oktatást, az eszközök használatát, a játék és sport programokat, a játszóházi belépő díjat, és az ellátást.

mazart

Manzart Rajziskola tábor
Október 26. és 28. között őszi alkotós napokkal várják a Manzartban a gyerekeket. Kíváncsi vagy a művészet leghíresebb alkotásaira? Hogy készült, miért és kiről? Utazz velük ebbe a kimeríthetetlen gazdagságú világba. Művészeti korszakok és technikák titkaiba vezetnek be,
a tábor végén hazaviheted legjobban sikerült alkotásodat – bekeretezve. Ezen kívül agyagozás, a rajzokhoz vázlatfüzet fűzés és ékszerkészítés színesíti a programot.

paranyi_muhely_juranyi

Parányi Műhely a Jurányiban
Október 26. és 30. között a Jurányi Inkubátorházban a Parányi Műhelyben társasjáték-készítő táborral készülnek. Jó idő esetén a kertben dolgozhattok és kirándulással frissülhettek. Tábortartók: Rácz Dóra és Kliment Jankó. Jelentkezés: október 20-ig (érdeklődjetek még a szabad helyekről, lehet még jelentkezni!): email küldésével (paranyimuhely@gmail.com) és előleg befizetésével. Ára: 29 000 Ft, a 2. testvértől: 25 000 Ft. Tízórait, ebédet és uzsonnát biztosítanak.

csizmás_kandur_jatszohaz

Mesél az őszi erdő a Csizmás Kandúr játszóházban
Október 26. és 30. között kézműves programokkal, drámajátékkal és mesékkel várják az 5-8 éves korosztályt Zuglóban. Egész hétre 24 500 Ft, 1 napra 5000 Ft. Jelentkezés október 23-ig. Beszámolónkat a játszóházról itt olvashatjátok.

millipop_mosolygyar

Millipop Őszi tábor
Október 26-30. között ismét vár benneteket a Millipop Játéktábor. Móka, kacagás, sok-sok játék egész héten, de akár csak egy napra is! Beugrós napijegy ára: 6.990 Ft, a heti turnus ára: 29.990 Ft. Beszámolónkat a megnyitóról itt olvashatjátok.

Kobak Műhely

Kobak Műhely
Uhrin Csaba drámapedagógussal szuper Mesterségünk címere (foglalkozásokkal ismerkedünk) és Játsszunk turistásat! (Budapesttel ismerkedünk) programokat terveztek a Kobak Műhelybe az őszi szünetre. A Műhelyben pedig alkotós foglalkozásokat (öko, hagyományőrző kézműves, barkács, kütyü, logiklub…), de játszóterezni, kirándulni is fognak és tanyára is mennek. Időpont: 2015. október 26-30-ig (hétfőtől péntekig) 8.00-17.00 óráig. Helye: Kobak Családi Napközi és Műhely, III. kerület, Kaszásdűlő, Apát u. 4. Napidíj: 6000 Ft, heti díj: 24000 Ft, Kobak Klub tagoknak kedvezmények!

Hamarosan érkezünk a legjobb programokkal a hosszú hétvégére, egy igazi őszi szünetes válogatással a jövő hétre, egy szuper őszi kirándulós anyaggal, amelyben az aktuális programok mellett még sok hasznos infót is találtok, illetve premieres filmekkel és színházi előadásokkal. Ha nem akartok lemaradni egyikről sem, hírlevelünkre itt tudok feliratkozni 🙂