Szívünk rajta játék – eredményhirdetés

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

bookline_ajandek_MG_3828_

A Bookline-nal  közös könyvajánlós játékunk lezárult, de kedvenc könyveiteket továbbra is várják a programba. Az adtatok összesítése és a könyvek zsűrizése után bemutatjuk majd a következő listát is az ősz folyamán. Kellemes nyári olvasmányokat kíván mindenkinek a Minimatiné csapata!

Eredményhirdetés:
A Bookline könyves csomagok nyertesei: Kamuti Hajnalka, Varga-Takács Elvira és Péterfi Rita. Gratulálunk, felvesszük veletek a kapcsolatot. Mindenkinek köszönjük a könyvajánlókat!

szivunk_rajta_bookline

A programról:
A 2014 őszén indult „Szívünk rajta” program abban igyekszik segítséget nyújtani a szülőknek és gyerekeknek, hogy könnyebben eligazodjanak a könyvesboltokban és a könyvtárakban, ki tudják választani azt a könyvet, ami a gyerek életkorához vagy a saját élethelyzetükhöz legjobban illik. A szakmai zsűrizésben gyerekek is részt vesznek, és a lista folyamatosan bővül.

A Minimatiné további könyvajánlói: a legújabb Ünnepi Könyvhétre megjelent termésből, top15 ovi- és sulikezdő könyvek és gasztro gyerekkönyvek, a 2014 legjobb gyerekkönyvei 1. és 2. rész, valamint a legkisebbek kedvencei.

A hétvégi programajánlót itt olvashatjátok!

Nézzetek körül a Vakáció, az aktuális hétvégi programokért a Hétvége rovatban (csütörtökönként frissítjük), illetve az Itt jártunkban, ahol a legfrissebb beszámolóinkat olvashatjátok. Hamarosan elindul hírlevelünk is a legjobb nyári programokkal, fesztiválokkal, a legújabb családbarát helyekkel és válogatásainkkal. Fb oldalunkhoz itt csatlakozhattok. Tartsatok velünk!