SZÉP NAP a Szépművészeti Múzeumban! – Családi nap kis- és nagycsaládok számára

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
Szponzorált tartalom

Tökéletes program a család minden tagja számára: minifoglalkozások, játékok, alkotás. Ilyenkor térképpel a kezünkben járhatjuk be a múzeumot és csatlakozhatunk azokhoz a programokhoz, amelyekhez kedvünk van. Érdemes korán érkezni, hogy minél több dolgot ki tudjatok próbálni. Kalandozzatok együtt a Román csarnokban, az egyiptomi kiállításon vagy a Barokk csarnokban, pihenjetek meg az olvasósarokban! A program azok számára is tartogat majd újdonságokat, akik visszatérő vendégek. Kíváncsian várjuk! Szponzorált tartalom.

Vékony, vastag, vízszintes, függőleges, szögletes, szaggatott, egyenes, görbe, ferde, ívelt, kerek, rajzolt, festett, vésett vonal, vonás, csík, sáv, stráf, strigula! Október 22-én, szombaton délelőtt festményeken, szobrokon és műtárgyakon követhetitek végig a vonal útját, útközben pedig vonalakkal játszhattok, vonalakat rajzolhattok.

A programok bármely korosztálynak érdekesek lehetnek, de leginkább a 6-12 éves gyermekek fantáziáját és érdeklődését szeretnék felkelteni. Céljuk, hogy a családtagok közös élményeket szerezzenek és a múzeum mindenki számára igazi örömforrás legyen. A színes palettából szabadon szemezgetve a család magának állíthatja össze programját a gyerekek érdeklődése alapján. Egy térkép segítségével pedig önállóan járhatjátok be a Múzeumot és vehettek részt a választott programokon.

PROGRAMOK
10:00–13:30 között folyamatosan:

  • Minifoglalkozások: 15 perces foglalkozások gyerekeknek több helyszínen a múzeum egész területén
  • Egyiptomi útvonal: Egy istennő lábnyomában – családi kalandjáték
  • Kreatív kert: „Vonalas” művek alkotása a Román Csarnokban
  • Üzenőfa: Mit üzensz a jövőnek? – Üzenetedet a Barokk Csarnokban található papírfa ágain helyezhetitek el.
  • Olvasósarok: Ismerkedés zsebkönyveinkkel, családi füzeteinkkel, játékainkkal a Román csarnokban
  • Múzeummerülés: Csendes szemlélődés felnőtteknek – Ehhez a programhoz saját fülhallgató használatát javasolják!

Ez a családi nap más lesz, mint a többi volt! Az eddig megszokott tevékenységi kört átalakították, a programelemek megújultak, hogy visszatérő látogatóiknak is újszerű programot kínálhassanak.

Részvételi díj: 2000 Ft/fő felnőtteknek, 1000 Ft/fő 18 év alattiaknak, ingyenes 2 éves kor alatt
Jegyvásárlás: elővételben vagy a helyszínen. A sorban állás elkerülése érdekében az online jegyvásárlást javasolják. A programjeggyel az Henri Matisse – A gondolatok színe című kiállítás nem látogatható.
Kiindulási pont és térképfelvétel: Román csarnok 10:00-11:00 óra között

A családi nap bőséges programkínálattal várja az érdeklődőket. Érdemes a múzeum nyitásakor érkezni, hogy legyen idő sok mindent kipróbálni!

További információ itt.

A programváltoztatás jogát fenntartják.

A múzeum családbarát szolgáltatásairól és programjairól itt írtunk részletesebben!