Szabadulj ki!

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
Szponzorált tartalom

szabadulószoba

Aktív családi kikapcsolódást, izgalmas csapatépítő programot, emlékezetes randi helyszínt, vagy szülinapi zsúr helyszínt keresel? Vár a MindCrime és a Királyok Völgye! A Budapesten található szabadulószobákban komplex szórakozást nyújtó élményekkel várják a kicsiket és a kicsit nagyobbakat egyaránt: 2 helyszín – 4 játék. (x)

MINDCRIME szabadulószoba (Budapest, Hegedűs Gyula utca 12. mellett)

Emléktolvaj (felnőtteknek és gyerekeknek) – egy fiatal és tehetős üzletember elméjébe kell behatolniuk a játékosoknak. A küldetésük, hogy megszerezzenek tőle 10 millió dollárt.
Hidegháborús kémek (felnőtteknek) – a hidegháború idején kell egy kettősügynököt leleplezni, izgalmas és életszerű környezetben.

KIRÁLYOK VÖLGYE szabadulószoba (Budapest, Felsőerdősor utca 11. mellett)

Királyok Völgye (felnőtteknek) – a végzős régész hallgatóknak egy egyiptomi sírkamrából kell kijutniuk, mielőtt az oda vezető út végleg bezárul.
Királyok Kincse (felnőtteknek és gyerekeknek) – a játékosoknak egy elátkozott középkori kastély átkát kell megtörniük. Családi kaland és szórakozás több, mint 45 négyzetméteren.

A szobák berendezése és felszereltsége túlmutat az első generációs szabadulószobákon. A trükkös zárak és lakatok mellett a szobákban saját fejlesztésű, trükkös megoldásokat is alkalmaznak. Plusz piros pont, hogy mind a négy játék játszható angolul is.

MINDCRIME szabadulószoba

A helyszín több szinten is gyermekbarát, és ez a kifejezés itt nem csupán egy jól csengő címke. Ők azok, akik az országban az elsők között nyitották meg szabadulószobájukat a gyerekek előtt, és ma már mindezt kiegészítve, játékkal egybekötött szülinapi zsúrokat is tartanak. A komplex szórakozást nyújtó program során az ünneplő csapat 2×60 perces, garantált sikerélményt nyújtó szabadulós játékban vehet részt. A szabadulást pedig egy közös zsúrparti koronázza meg. Az előre feldíszített zsúrszobában jöhet a torta, az újabb móka és a kacagás.

KIRÁLYOK VÖLGYE szabadulószoba (Budapest, Felsőerdősor utca 11. mellett)

A játékok és a zsúr alatt végig két kedves, lelkes és tapasztalt animátor foglalkozik a gyerekekkel, vagyis 2 szempár, 2×2 kéz, dupla adag figyelem és megannyi mosoly várja a kicsiket. Minden szülinapi zsúr egyedi, személyre szabható, igény esetén pedig még a tortáról és a kísérő büféről is gondoskodnak, sőt még meghívókat is biztosítanak. A kíváncsiskodók már a Gyerekszigeten belekóstolhatnak az élménybe.

Szabaduljatok be!

ELÉRHETŐSÉGEK:

Telefon: +36 70 420 3279
MINDCRIME szabadulós játék
www.mindcrime.hu/hu/
facebook.com/mindcrimebudapest
e-mail: info@mindcrime.hu
KIRÁLYOK VÖLGYE szabadulós játék
www.kiralyokvolgye.hu/hu/
facebook.com/Kiralyokvolgye
e-mail: info@kiralyokvolgye.hu

A cikk megjelenését a MindCrime támogatta.