Sulikalandok – Hétfőtől az alsó tagozatosok számára is oktatási műsorokkal készül az m5!

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az M5 kulturális csatorna oktatási tartalmaival igyekszik segíteni az otthon tanuló diákokat. A felsős és az érettségi előtt álló tanulók mellett, március 30-tól már az 1-4. osztályosoknak is közvetít oktatási műsort hétköznaponként Sulikalandok címmel.

Az alsós korosztálynak szóló műsor alapvető ismeretekre tanít: az írás, az anyanyelv, a matematika és a természetismeret mentén kalauzolja a gyerekeket a tudás világában. Hétköznapi példákon keresztül történő készségfejlesztéssel és tapasztalatszerzéssel igyekszik bővíteni a tanulók ismereteit, valamint szerepet kap benne a testmozgás is.

Az Alsós – Sulikalandok minden hétköznap reggel 8 órátólismétlése pedig délután 15 órától – lesz látható az M5 csatornán, ezt követik majd 8.30-tól a nagyobbaknak szóló műsorok: a Felsős, majd a Szólalj meg! és az Érettségi című műsorok.
A Mindenki Akadémiája a késő esti műsorsávba tolódik, de, hogy senki ne maradjon le róla, keddtől szombatig minden reggel 7.30-tól megismétlik előző napi adást.

A műsorok visszanézhetők a Mediaklikken is!

Nézzétek meg programok gyerekeknek és programok szülőknek válogatásunkat is!

Jó ötletekért, hasznos információkért látogassatok el a Minimatinéra, csatlakozzatok közösségi oldalunkhoz vagy iratkozzatok fel heti hírlevelünkre!