Sörsátor street food fesztiválon

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sörsátor street food fesztivál - Brimo

Egyre népszerűbbek és a leglátogatottabb nyári programok közé tartoznak a gasztronómiai fesztiválok, a különböző régiókban található borutak és a sörfesztiválok is. Napjainkban a középpontba kerületek a különféle ételeket megcélzó események. Meglepő, hogy már a legtöbb zöldségnek és gyümölcsnek saját fesztiválja van, amelyek nagy tömegeket vonzó rendezvények. Szponzorált tartalom.

Európa ízei a sörsátor alatt

A fesztiválokon egy helyen megismerhetjük a környező országok ételeit és különleges ízeit. A modern gasztronómia olyan lehetőséget talált a hagyományos ételeket kínáló éttermek mellett, amelyeket minden generáció szeret. Gyors ételeket kínáló sörsátrak szinte minden sarkon megtalálhatóak a hétköznapokban.

De vajon az ilyen gyorsan elkészített ételek egészségesek? Több helyzetben kérdéses, és az emberek véleménye is eltér ebben a tekintetben. Sokan a mai elfoglalt, rohanó világban előnynek tekintik, mások inkább a hagyományos házi ételeket kedvelik.

Egyre többen szeretnék megismerni a külföldi nemzetek ételeinek ízeit, és ehhez már nincs szükség arra sem, hogy külföldre utazzunk. Ha szeretnénk megkóstolni egy ország helyi specialitásait, érdemes ellátogatni az Ízek Nemzetközi Fesztiváljára. Az elkészített ételek változatos ízvilággal várják a látogatókat, illetve a hagyományos ízkombinációk mellett különleges párosításokat is megkóstolhatunk, de akár az egyes sátrakban kipróbálhatjuk az ételek vagy italok elkészítésének módját is. A nemzeti ételek mellett minden országnak megvan a saját kedvenc itala is, legyen az forró vagy hideg, alkoholtartalmú vagy alkoholmentes. A kínálatból minden bizonnyal ki tudjuk majd választani a kedvencünket.

Vegyen részt a fesztiválon saját sörsátorral!

Ön is a profi szakácsok közé tartozik? Szeret főzni és kiemelkedően fontos az Ön számára az ügyfelek elégedettsége? Mutassa be ügyességét és kedvenc ételeit a fesztiválon! Az ételek elkészítéséhez szükséges felszerelésen kívül már csak a sátrat kell beszerezni, amely biztonságot nyújt az időjárás viszontagságai ellen (eső, erős napsütés), és tágas helyet biztosít az ételek elkészítéséhez. A BRIMO összecsukható sátrakat másodpercek alatt felállíthatja. Javasoljuk az alumíniumszerkezet kiválasztását, amelyet szakmai tulajdonságai miatt gyakran használnak az éttermekben. A ponyvák vízhatlanok, karbantartásuk egyszerű, tisztításra elegendő csupán a tiszta víz. A szeretettel elkészített ételeket pedig minden bizonnyal imádni fogják ügyfelei.

Fotó: Brimo