Segítő könyvsorozat örökmozgóknak – Tapsolj! Ugrálj! Kiabálj!

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mesék örökmozgóknak sorozat - segítő könyvsorozat

Azokon a napokon, amikor tényleg senkinek nincs kedve kimozdulni a lakásból, mégis muszáj lekötni a féktelen energiákkal rendelkező és fáradhatatlan gyerekeket, érdemes elővenni a Tapsolj! Ugrálj! Kiabálj! segítő könyvsorozat valamelyik kötetét. Szponzorált tartalom.

Balázs Ágnes, író, színész, drámapedagógus mulatságos történetei alatt ugrálhatnak, tapsolhatnak, szaladgálhatnak, sőt még kiabálhatnak is a gyerekek, de csak abban az esetben, ha elhangzanak a bűvös varázsszavak, és mivel igen sokszor elhangzanak, tényleg aktív tornává válhat az olvasás is. A szerző kisfia, Barni is örökmozgó gyerek volt, Ágnes éppen ezért neki ajánlotta a sorozatát.

Főleg azoknak a szülőknek segíthet a könyv, akinek a gyerekeit nem köti le a mesélés, inkább jönnek-mennek. De a mi könyvmoly gyerekeink is élvezték a történeteket, és izgatottan várták a „varázsszavakat”. A történetek emellett a gyerekek koncentrációját is fejlesztik, hiszen figyelni kell, hogy mikor hangzik el a kijelölt szó a mese közben. Keltsétek életre a kíváncsi hópehely, a mohó kishörcsög, a száguldó hóember, a náthás kiskacsa, pösze nyuszi, a civakodó medvebocsok vagy a két hazudós kisegér történetét! Itt beleolvashattok Az ügyetlen bohóc című kötetbe!

Tapsolj! Ugrálj! Kiabálj!

Az ügyetlen bohóc, A beszélő kiskutya, A pösze nyuszi és a Száguldó hóember című könyveket Horváth Ildi kedves illusztrációi teszik még szerethetőbbé.

Szintén a nagyobb óvodás és kisiskolás gyerekeknek ajánljuk Balázs Ágnes Már tudok olvasni sorozatban megjelent könyveit, illetve a Mesélő nyelvtan sorozatot és a Mesélő ABC című könyvet is. Itt találjátok!

Tartsatok velünk 2020-ban is! Ha nem szeretnétek lemaradni a legjobb hétvégi programokról, interjúkról, ajánlókról és válogatásainkról, látogassatok el a Minimatinéra, csatlakozzatok közösségi oldalunkhoz vagy iratkozzatok fel hírlevelünkre!