Mókás feladványok, városnéző séták az egész családnak!

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
Szponzorált tartalom

Secret City Trails interaktív városfelfedező játék

Legyen Budapest a játszóteretek a Secret City Trails interaktív városfelfedező játékaival! Egy-egy szabadtéri kincskereső séta alkalmával szórakoztató, helyszínekhez kötött rejtvényeket kell megfejtenetek.

Vidd el a családod egy kalandos sétára, amely során a város kevésbé ismert titkait tárhatjátok fel, Budapest legérdekesebb helyeit fedezhetitek fel, miközben helytörténeti ismeretekkel is gazdagodhattok. Egy csapatként összedolgozva megtalálhatjátok a rejtett mini-szobrokat, megfejthettek meglepő rejtvényeket, és értelmet nyernek a titkos jelek, amivel tele van a város! Nézzétek meg a Budai Várnegyedet, ahogy még nem láttátok, nyomozzatok egy mókus nyomában, ismerjétek meg a Belváros izgalmas szobrait vagy a Gellért-hegy rejtélyeit! A játék letöltése után indulhat a kaland!

Négy különböző budapesti pálya közül választhattok, amelyet a várost igazán jól ismerő, helyi kalandorok készítettek nektek!

JÁTÉK

Köszönjük, hogy ennyien velünk játszottatok! A játékot lezártuk! A helyes megoldás: Budapest varázslatos Dunapartja: A halott mókus  rejtélye (a megoldás csak az egyik vagy csak a másik felét is elfogadtuk). A szerencse ezúttal Várkonyi Sárának kedvezett, akinek írtunk emailt is! Gratulálunk!

Játsszatok velünk október 25-e, vasárnap éjfélig, és nyerjetek a Secret City Trails jóvoltából egy városfelfedező sétát! A következő kérdésre várjuk a választ:

Melyik sétán találkozhattok Kodolko Mihály mini szobraival?

Itt találtok segítséget. A megfejtéseket a jatek@minimatine.hu e-mail címre várjuk!
Általános játékszabályzat itt.

Fotók: Secret City Trails