Samu napraforgója és Flóra tölgyfája – 2 lapozó kicsiknek

Szponzorált tartalom

Axel Scheffler mesés illusztrációival jelent meg két lapozó kicsiknek: Samu napraforgója és Flóra tölgyfája címmel. Mindkét könyv türelemre inti a legkisebbeket, hiszen ahhoz hogy egy virág szárba szökkentjen vagy egy makk tölgyfává cseperedjen, sok időre van szükség. A kihajtható kis ablakokat pedig imádják a gyerekek. Játsszatok velünk és nyerjétek meg a két kötetet a Móra Kiadó jóvoltából. (x)

Samu napraforgója

Ismerd meg Samu és az ő hatalmas napraforgójának történetét! Hajtsd ki az izgalmas ablakokat, és nyisd szét a hatalmas meglepetésoldalt. A könyvből interaktív módon tanulhatják meg a kisgyerekek, hogy mekkora csoda rejtőzik egy szem magban. Ahhoz azonban, hogy virágba szökkenhessen a napraforgó sok gondoskodásra, szeretetre, türelemre van szükség. Részletek itt.

Flóra tölgyfája

Ismerd meg Flóra és Nagyi fájának különleges történetét! Hajtsd ki az izgalmas füleket, és nyisd szét a hatalmas meglepetésoldalt! A könyvből interaktív módon tanulhatják meg a kisgyerekek, hogy mekkora csoda rejtőzik egy szem makkban. Ahhoz azonban, hogy egy makk tölgyfává cseperedjen, gondoskodásra, szeretetre, türelemre van szükség. Részletek itt.

 

*JÁTÉK*

 

Köszönjük, hogy ennyien velünk játszottatok! A szerencse ezúttal Sőrés-Vágvölgyi Zsófiának, aki a Samu napraforgója és Soltész-Hódosi Juditnak kedvezett, aki a Flóra tölgyfája című könyvet nyerte! Gratulálunk!

Játsszatok velünk 2024. április 28-a, vasárnap éjfélig és nyerjétek meg a 2 könyvet a Móra Kiadó jóvoltából. A következő kérdésre várjuk a választ a jatek@minimatine.hu-ra:

 

Melyik könyvet olvasnád el még szívesen a Móra Kiadó természetről szóló kötetei közül, amelyeket itt találsz meg?

 

Általános játékszabályzat itt.