Óriási hírünk van a Rumini rajongóknak!

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rumini-uj-resz

Nagyon jó hírünk van a Rumini rajongóknak, hamarosan megjelenik a Rumini-sorozat legújabb kötete! Nem hiába érkezett annyi levél a gyerekektől és a szülőktől egyaránt a Pagony Kiadóhoz. Az Olvasás Éjszakáján, szeptember 28-án meglepetésekkel készülnek a Bartók Béla úti üzletben. Ezen az estén nem más, mint maga a szerző, Berg Judit – író fogja megosztani veletek a készülő meseregény egy részletét. 

Berg Judit: „Néhány éve nagyon magabiztosan azt nyilatkoztam mindenütt, hogy nem írok több Ruminit. De aztán támadt néhány jó ötletem, meg elkezdtek hiányozni az egereim, ráadásul annyian kérték, hogy folytassam, hogy végül belevágtam. Az új kötet hamarosan elkészül, címe Rumini Tükör-szigeten lesz.”

A történetről: „Tükör sziget közvetlen szomszédságában áll egy ugyanolyan sziget. Egyik a másiknak a tükörképe. De melyik az igazi? Annyi biztos, hogy mindkettőn furcsa dolgok történnek. A Szélkirálynő először csak azért kanyarodik Tükör-sziget felé, hogy orvosságot szerezzenek Sajtos Rozi betegségére, de hamarosan mindannyiuk élete veszélybe kerül, miközben még az sem biztos igazán, hogy a menekülés kulcsát Tükör-szigeten vagy a mellette emelkedő tükörképén találják-e.

A felolvasás után természetesen dedikáltatni is lesz lehetőség. A felolvasáson túl kézműves programmal, és ruminis kvízzel is készülnek.

Programok:

  • 18.00: kézműves program Hillier-Szalay Enikővel
  • 18.30: Berg Judit felolvas a Rumini-sorozat hamarosan megjelenő kötetéből egy részletet
  • A felolvasás után indul a kvízjáték!

A program ideje alatt a Rumini-sorozat összes részét, és minden ruminis játékot 20% kedvezménnyel vásárolhatjátok meg!
A Fb eseményt itt találjátok!
A belépés ingyenes!

Ezen a napon hosszított nyitvatartással várnak titeket, a szokásos 18 helyett 20 órakor zár a Bartók Pagony.

A Pécsi Pagonyban szeptember 29-én 14-16 óra között találkozhattok Berg Judittal a könyvesbolt 2. születésnapján.

További könyvajánlókért és könyves eseményekért kattintsatok a Könyv rovatunkra!


Ha szeretnétek a legjobb családi programokat, újdonságokat, aktualitásokat hetente egyszer hírlevélben is megkapni,
itt tudtok feliratkozni!