Lepd meg magad egy egyedi illusztrációval és támogass vele iskolai könyvtárakat!

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kérj egyedi illusztrációt kedvenc illusztrátoraidtól karácsonyra, és segíts! Neked ajándék – egy iskolai könyvtárnak segítség. December 17-én várnak a Pagony Café – Dióban, előzetes regisztráció szükséges!

Az idei Rajzolj nekem! jótékonysági eseményen az ötletadó házigazda, Dániel András mellett Agócs Írisz, Horváth Ildi, Kőszeghy Csillla, Pásztohy Panka, Metzing Eszter, Baranyai (b) András és Rátkai Kornél készítenek egyedi, névre szóló rajzokat az eseményre regisztrálóknak a Bakáts Pagony mellett található Pagony Café – Dióban!

Idén a támogatásból befolyt összegből a Pagony Kiadó az iskolai könyvtárakat segíti a Könyvtárostanárok Egyesületével együtt, hiszen az iskolai könyvtár az a hely, ahol a 21. század fiataljai biztosan találkozhatnak könyvekkel. Éppen ezért fontosnak tartják, hogy a könyvtárak egy olyan, friss és a diákok számára izgalmas és vonzó, kortárs gyerek- és ifjúsági irodalmi állománnyal rendelkezzenek, ami miatt jó a könyvtárba bemenni.

Az elkészült rajz karácsonyi ajándéknak is kiváló, és emellett nagy segítséget jelent sok iskolának, tanárnak, gyereknek.

A támogatás minimális összege A5-ös méretű egyedi grafika esetén: 8500 Ft, a támogatást kizárólag készpénzben lehet majd a helyszínen kifizetni.

Az eseményre regisztráció szükséges a Pagony oldalán, itt tudod kiválasztani kedvenc illusztrátorodat és az időpontot is!

Forrás: Pagony