Június 1-jén vár a PagonyFeszt a Dürerben

Június 1-jén, szombaton újra Pagonyfeszt a Dürer kertben, ahol változatos gyerekprogramokkal várja a kiadó a családokat. 
A hatalmas szabadtéri helyszínen megrendezésre kerülő Pagonyfeszten 10-14 óráig bemutatkoznak a Pagony kiadó legújabb könyvei és társasjátékai, izgalmas, interaktív előadások, koncert, színpadi és egyéb változatos programok, kézműveskedés váltják egymást.

Ott lesz az Eszter-lánc mesezenekar, a Budapest Bábszínház, a Kulcsár Noémi Tellabor, a Kockabarátok és természetesen a Pagony szerzői és illusztrátorai!

 

PagonyFeszt Programok:

  • 10:00 Julia Donaldson mesejáték a Történetek óceánján (A csiga és a bálna, Pikó, a nagyotmondó kishal, Csodakukac)
  • 10:40 Állati jó táncleckék (Czernák Eszter: Boldog szülinapot, elefánt)
  • 11:00 Az Eszter-lánc mesezenekar koncertje (Mrena Julianna: Minimó)
  • 12:15 Bemutatkozik Babaróka a Budapest Bábszínházból (Kiss Judit Ágnes: Babaróka vakációja)
  • 12:45 Mórocz Adrienn és Kovács Lehel felolvasása (Bodor Panna: Széna Bogi és az óriási görögdinnye, Bendl Vera: Szörnyen szőrös barátság)
  • 13:05 Amikor mesélni kezdtek a fák – bábjelenetek a Budapest Bábszínházzal (Gimesi Dóra: Amikor mesélni kezdtek a fák)
  • 13:35 Mórocz Adrienn és Kovács Lehel felolvasása (Rádai Andrea: Rókazsolt és a különleges kedd, Simonfalvi Ancsa: A csodálatos nagyapó)
  • 13:50 Tombola

 

Kicsiket és nagyokat retró tűzoltóautó és LEGO-sarok várja, lesz soféle kézműves foglalkozás, vetítés a Pagony TV meséiből, Zenebölcsi, átadásra kerül a Vándortoll-díj, valamint a Pagony szerzői és illusztrátorai dedikálnak is. A program alatt minden könyv 20%-os, és minden játék 15%-os kedvezménnyel vásárolható meg.

 

Bemutatkozó Pagony könyvújdonságok:

Jegyvásárlás itt.

Jegyár gyerekeknek: 3 500 Ft
Jegyár felnőtteknek: 3 000 Ft
Babajegy (12 hónapos korig): 1 000 Ft

Forrás: Pagony

A minimatiné már 10 éve segít abban, hogy mindenki megtalálja a legjobb programokat a család kisebb és nagyobb tagjai számára. Ahogy ti, mi is szeretjük az újdonságokat, jó programokat, a kirándulás ajánlókat, a jó könyveket, de a minőségi tartalom gyártásához nekünk is pénzre van szükségünk. Támogassátok fennmaradásunkat, hogy mi is támogathassunk benneteket a minőségi idő eltöltésében! Köszönjük!