Már az ovisok is gyűjthetik a Kajla pecséteket!

Kajla nemcsak az iskolások, hanem az óvodások barátja is! Már alig várta a legkisebb gyerekünk, hogy iskolás korba lépjen és neki is lehessen útlevele. Eddig a nagytesók régi útleveleibe gyűjtötte a pecséteket, de most külön is igényelhettek az ovis korosztály számára.

Ha kirándulni mentek a Kajla körökre vagy biciklizni a balatoni bringakörökön, vagy múzeumokba látogattok, érdemes a pecsétekért a saját ovis Kajla útlevelet is magunkkal vinni.

Fontos tudni, hogy az ovis útlevél díjmentes utazásra nem jogosít, de az óvodásoknak amúgyis kedvezményes vagy ingyenes az utazás, illetve a múzeumok többsége is.

Az ovis útleveleket egy űrlap kitöltésével igényelhetitek és postán küldik el.

Írtunk már nektek a Kajla bringakörökről, a budapesti füzetekről, amelyek mind beszerezhetők főként a Tourinform irodákban.

Forrás: Kajla

A minimatiné már 10 éve segít abban, hogy mindenki megtalálja a legjobb programokat a család kisebb és nagyobb tagjai számára. Ahogy ti, mi is szeretjük az újdonságokat, jó programokat, a kirándulás ajánlókat, a jó könyveket, de a minőségi tartalom gyártásához nekünk is pénzre van szükségünk. Támogassátok fennmaradásunkat, hogy mi is támogathassunk benneteket a minőségi idő eltöltésében! Köszönjük!