Már az ovisok is gyűjthetik a Kajla pecséteket!

Kajla nemcsak az iskolások, hanem az óvodások barátja is! Már alig várta a legkisebb gyerekünk, hogy iskolás korba lépjen és neki is lehessen útlevele. Eddig a nagytesók régi útleveleibe gyűjtötte a pecséteket, de most külön is igényelhettek az ovis korosztály számára.

Ha kirándulni mentek a Kajla körökre vagy biciklizni a balatoni bringakörökön, vagy múzeumokba látogattok, érdemes a pecsétekért a saját ovis Kajla útlevelet is magunkkal vinni.

Fontos tudni, hogy az ovis útlevél díjmentes utazásra nem jogosít, de az óvodásoknak amúgyis kedvezményes vagy ingyenes az utazás, illetve a múzeumok többsége is.

Az ovis útleveleket egy űrlap kitöltésével igényelhetitek és postán küldik el.

Írtunk már nektek a Kajla bringakörökről, a budapesti füzetekről, amelyek mind beszerezhetők főként a Tourinform irodákban.

Forrás: Kajla

Ha szeretnétek a legjobb családi programokat, vadonatúj helyekről szóló beszámolóinkat, kirándulás ötleteinket vagy a legújabb gyerekkönyveket, színházi előadásokat, múzeumi programokat, filmeket tartalmazó válogatásainkat hetente egyszer hírlevélben is megkapni, itt tudtok feliratkozni. A Minimatinén a legkisebbektől kezdve az ovisokon és kisiskolásokon át a kamasz korosztályig mindenkinek találhattok programot!