Otthonról az erdőbe! – erdei iskola az otthonodban!

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Május 10-étől online erdei iskolai foglalkozásokat indítanak az erdészeti erdei iskolák a környezeti nevelés jegyében. Már eléritek a Budakeszi Arborétum videóját, illetve a Tuzson János Botanikus Kertbe is ellátogathattok.

A foglalkozások 2020. május 10-től minden hétköznap reggel 10:00-től tekinthetőek meg az Országos Erdészeti Egyesület Facebook-oldalán, illetve az adott erdei iskola és erdőgazdaság közösségi csatornáin.

A Madarak és Fák napján, azaz május 10-én a Pilisi Parkerdő Zrt. által alapított Budakeszi Vadaspark „Madárkonyha: mit esznek a madarak és mivel?” című videójával kezdték a sorozatot.

Csatlakozzatok, ha szeretnétek egy kis #maradjotthon kirándulást, ha környezetismeret órára készültök, de a tananyag mellé hiányzik az élmény, vagy ha bővíteni szeretnétek az erdővel kapcsolatos ismereteiteket úgy, hogy közben egy kicsit szórakoztok is!