Őszi szünetelő a Szépművészeti Múzeumban

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
Szponzorált tartalom

Ha a ti sulitokban mégis lesz őszi szünet, van egy nagyon jó programtippünk számotokra. A Szépművészeti Múzeumban a 6-8 éves gyerekeknek november 3-án, a 9-12 éves korosztály számára pedig november 4-én tartanak 1-1 exkluzív vezetést. Szponzorált tartalom.

RÉSZLETES PROGRAM:

Hősök és varázslatos lények nyomában (6-8 évesek) – 2022. november 3., csütörtök 14:30-15:15
Ókori vizekre evezve találkozhatunk a mítoszokban megjelenő csodálatos teremtményekkel, igazi hősökkel, istenekkel és istennőkkel. Vajon milyen lényekkel küzdött meg Herkules? Ki volt a Medúza?Gyere és kutasd fel a választ! A program gyerekeknek ingyenes, de REGISZTRÁCIÓHOZ kötött!
Maximum létszám: 15 fő
Időtartam: 45 perc
Helyszín: Klasszikus ókor kiállítás

A görög mesterek fortélyai (9-12 évesek) – 2022. november 4., péntek 14:30-15:15
Te melyik kézműves bőrébe bújnál legszívesebben? Kreatív feladatok segítségével ismerkedünk meg az ókori fazekasok, vázafestők, szobrászok és ötvösök alkotásaival. A program során kiderül, hogy milyen alapanyagok, eszközök és technikák segítségével jöttek létre a különböző formájú edények, szemet gyönyörködtető ékszerek, valamint az évszázadok óta magasodó szobrok. A program gyerekeknek ingyenes, de REGISZTRÁCIÓHOZ kötött!
Maximum létszám: 15 fő
Időtartam: 45 perc
Helyszín: Klasszikus ókor kiállítás

A programok gyerekek számára ingyenesek, de előzetes regisztráció szükséges, amelyről visszaigazolást küldenek!

Részletek és regisztráció: https://www.szepmuveszeti.hu/programok/oszi-szunetelo/

Forrás: Szépművészeti Múzeum