Kicsi az ős, de hős! – Nyerjetek családi belépőt az Ősember című animációs családi filmre!

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ősember – Kicsi az ős, de hős!

A Csibefutam és a Wallace és Gromit atyjának legújabb őrült családi animációs vígjátékában őskori hősök kelnek életre. Játsszatok velünk és nyerjetek 4 főre szóló családi belépőt a február 11-ére, vasárnap 10 órára a Cinema City Arénába az Ősember című film bemutatójára!

A kicsit sem bátor kőkori ősöknél majdnem minden kerek, amíg völgyüket el nem foglalja a pénzéhes bronzkori zsarnok, Kupor. Az Öreg és törzse beletörődne a sanyarú száműzetésbe, ám az ifjú és ügyetlen Öcsi hű társával, Kutylaccal mer nagyot álmodni és megpróbálják felvenni a kesztyűt. Ha beválik a nem túl kigondolt tervük, visszakapják szeretett otthonukat. De ha elbuknak, akkor örökre a bányákban fognak dolgozni…

A stop-motion animációval készült film hőseinek magyar hangjait többek között Alföldi Róbert, Szatory Dávid és Csuja Imre szolgáltatják. Egy feledhetetlen egész estés kaland a négyszeres Oscar-díjas rendezőtől, Nick Parktól február 15-től a mozikban. Mi biztos megnézzük! Korhatár: 6 éven aluliak számára nem ajánlott.

JÁTÉK

Köszönjük, hogy ennyien velünk játszottatok! Fabók Lilla és Csáky Hajnalka nyerte az 1-1 db 4 főre szóló családi belépőt a filmre. Gratulálunk! Írtunk nektek emailt a jegyátvétel módjáról!

Játsszatok velünk és nyerjetek családi belépőt (4 fő részére) a film díszbemutatójára, február 11-ére, vasárnapra 10 órára a Cinema City Arénába a Mozinet jóvoltából. Nincs más dolgotok mint a következő kérdésre válaszolni:

Hány Oscar-díjat nyert a film rendezője, Nick Park?

A választ 2018. február 9-én, pénteken 12 óráig várjuk a jatek@minimatine.hu email címre. 2 db családi (4-4 főre szóló) belépőt sorolunk a helyes megfejtők között, majd emailben értesítjük a nyerteseket a jegyátvétel módjáról.

Általános játékszabályzat itt

További hétvégi programokat itt találtok!

Ha szeretnétek értesülni a legjobb családi programokról és válogatásainkról, új helyekről és ingyenes eseményekről, érdemes feliratkozni hírlevelünkre itt, és csatlakozni Fb oldalunkhoz.