Országos Könyvtári Napok: beiratkozási kedvezmények és online programok – október 5-11.

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sokféle rendezvénnyel várnak benneteket ezen a héten az ország többszáz könyvtárában és online is az Országos Könyvtári Napokon. Emellett kedvezményes beiratkozással is készülnek a családoknak, pedagógusoknak.

Az Országos Könyvtári Napok hetében, 2020. október 5-től 10-ig 25%-os családi beiratkozási kedvezményt biztosítanak a 16 év alatti, érvényes tagsággal rendelkező gyermekek szüleinek, éves tagság vagy éves bérlet vásárlásakor valamennyi Szabó Ervin könyvtár tagkönyvtárában. Szintén 25%-os beiratkozási kedvezményt kapnak a pedagógusok is.

2020. október 9-én (pénteken) lesz a „Megbocsátás napja” a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár valamennyi tagkönyvtárában. Az ezen a napon visszahozott, lejárt határidejű, de még fizetési meghagyás alá nem eső könyvekért, kottákért nem számítanak fel késedelmi díjat! A megbocsátás a nem hagyományos dokumentumok (CD, DVD, CD-ROM, videó) késedelmi díjára és a korábban be nem fizetett tartozásokra nem vonatkozik.

Helyszínre és programtípusra is tudtok keresni itt, az Országos Könyvtári Napok hivatalos oldalán. Íme néhány budapesti esemény.

Ha szeretnétek a legjobb családi programokat, az új helyekről szóló beszámolóinkat, aktualitásokat hetente egyszer hírlevélben is megkapni, itt tudtok feliratkozni!