14 online gyerekprogram szilveszterre és az új évre!

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Vidám, zenés cirkusz vagy lélegzetelállító varázsvilág, családi filmek, táncos-zenés házibulik, színházi előadások is várnak rátok az óév utolsó és az újév első napjaiban. Íme 14 online gyerekprogram!

Müpa Home – Recirquel: Kristály – megtekinthető január 3-ig (ingyenes)

A Recirquel év végi ünnepek hangulatát idéző produkcióját idén online láthatjátok. A Kristály varázsvilága felnőtteket és gyermekeket egyaránt várja, ahol a csillogó jégbe fagyott, bámulatos meseképek kelnek életre. (A produkció felvételének időpontja: 2020. december 18.) Az előadás megtekinthető itt egészen január 3-áig. Ingyenes!

Brass In The Five: Mesék a tubatigrisről és a trombitaparipákról; a Rézerdő lakói – felvételről, bármikor elérhető

Méhes Csaba pantomim művész és a Brass in the Five zenekar elővarázsolja a cirkuszvilág felejthetetlen figuráit vagy éppen a Rézerdő vidám lakóit. Egy órányi vidám játék, önfeledt móka és nevetés, vérpezsdítő élő brass muzsikával. Jegyár: 2000-6000 Ft.

Rutkai Bori Banda buli – felvételről, bármikor elérhető

Egy igazán egyedi ajándékkal, a zenekar vidám, táncos, ugyanakkor szívmelengető és meghitt téli dalaival, ünnepi koncertjével lephetitek meg magatokat és másokat is és kerekíthettek egy remek szilveszteri bulit. Jegyvásárlás itt. Jegyár: 2000-6000 Ft.

KISKALÁSZ – Szilveszteri ÉLŐ koncert – december 30., szerda 18:00 (visszanézhető január 1-jéig)

Ünnepeljük közösen az év végét egy szuper ÉLŐ szoba-koncerttel! Téli dalokkal és megannyi slágerrel szeretnék átmulatni magukat az új évre.Szánkózhattok, madarakat etethettek, Hóembert építhettek, palacsintázhattok, közösen koccinthattok és énekelhettek. Jegyár: 2490 Ft.

Táncszínház ON – Budapest Táncszínház: 80 nap alatt a Föld körül – december 31., csütörtök 11:00 (ingyenes)

A tánc nonverbális nyelve segít bemutatni a világ változatosságát, a kulturális sajátságokat, közös emberi értékeket. A mese végén győz a jó. Kiderül, hogy a cél maga a megtett út és minden lehetőség közül győz a szerelem, melyre főhősünk egy indiai hercegnő személyében talál. Elérhető a nemzeti Táncszínház weboldalán. Ingyenes!

Magyar Színház: Rumini – december 31., csütörtök 15:00

December 31-én 15 órától a Rumini című előadás közvetítését láthatjátok a Magyar Színházból. Itt tudtok jegyet vásárolni! Jegyár: 3400-4990 Ft.

Szilveszter kortalanul az Eötvös10-től – december 31., csütörtök 17 órától (ingyenes)

December 31-én 17 órától az Eszter-lánc Mesezenekar szilveszteri buliján vehettek részt, majd 18:55-től Mikrofonpróba lesz Méhes Csabával. Ingyenes!

BábFilmSzínház – szilvesztertől újévig

December 31-én 10:30-tól a Boribon és Annipanni című előadást nézhetitek meg, amely 4 éves kortól ajánlott. Január 2-án 15 órától a Holdbeli csónakos (8 éves kortól), majd január 3-án 10:30-tól a Holle anyó (4 éves kortól) című előadásokat nézhetitek meg. Jegyár: 2500-4990 Ft.

A Kolibri Színház előadásai

A Kolibri Színház A karácsonyi rózsa legendája december 30-án reggel 8 és december 31-e éjfél között elérhető (január 1-3. között szintén vásárolható rá jegy itt); a Macska voltam Londonban és a Százlábúak láb alatt című előadások szintén december 30-31-én érhetőek el a jegyvásárlás után. Január 1. és 3. között pedig a Kippkopp és Tiptopp, illetve a Cyber Cyrano (14 éves kortól) című előadásokat nézhetitek meg. Jegyár: 1000-2000-5000 Ft.

A Nefelecs Bábszínház előadásai

December 30-án 10 órától a Kippkopp a hóban, január 1-jén 10 órától a Kippkopp és Tipptopp, január 2-án 10 órától a Boribon kirándul című előadásokat nézhetitek meg. Jegyár: 3000-6800 Ft.

Budaörsi Latinovits Színház: A Négyszögletű Kerek Erdő – január 2., szombat 15:00

Mert ha volna tanulsága a Négyszögletű Kerek Erdő történetének, hát ez lenne: hogy a gonosz nevetséges – és minél inkább fenekedik a gonosz, annál nevetségesebb. Ami tanulságnak, lássuk be, elég veszélyes: de szerencsére nincs tanulsága a történetnek, illetve történeteknek, ezek csak történetek, amelyek megestek – vagy majdnem megestek, ami olyan, mintha meg is estek volna. 6 éves kortól ajánlott. Megtekinthető január 3-án 14 óráig. Jegyvásárlás itt. Jegyár: 3500 Ft.

Utószilveszteri online Apacuka koncert élő bejelentkezéssel – január 2., 16:30 (ingyenes)

Sok szeretettel várnak benneteket egy fergeteges, vidám házibuliba! Az esemény két részből fog állni: elsőként egy igazán színes, táncolós-slágeres Apacuka koncerten vehettek részt, majd koccinthattok az online térben, és utána cseveghettek a Zenekar tagjaival kifulladásig! Készítsétek a pörgős szoknyákat, tánccipőket, fakanalakat, tükörképeteket, bubifújókat, mert mindre szükség lesz! Ingyenes!

Vaskakas Bábszínház: Lúdas Matyi – Újévi Online Matiné, január 3., 11:00 (ingyenes)

A naphosszat ágyában heverésző Matyi egy különös reggelen mégiscsak elindul, hogy végre valami hasznosat is tegyen édesanyja örömére. Még oda sem ér a vásárba, hogy libáit eladja, találkozik a környék nagyhatalmú urával, Döbrögivel. Ez a találkozás mindent megváltoztat nemcsak Matyi, hanem Döbörgi, a libák, de még az uradalom többi lakója életében is. Zenés előadás a felnőtté válásról, a hatalomról, a bosszúról és az anyai szeretet erejéről. Ingyenes!

Családi filmek szilveszterre és az új évre

December 31-én a Cápi Kapitány – Kalandos vizeken (15:25-től) német mesét láthatjátok. Január 1-jén a Reszkessetek, kutyaütők!-et (15:25-től), január 2-án az imádnivaló kiskutyus, Volt (18:10-től) történetét nézhetitek meg, január 3-án pedig egy német animációs filmmel, a Rozsdalovag 2. – Metálos zűrzavar (18:10-től) történetével zárul az M2 Gyerekcsatorna mesemozija. Január 1-jén délelőtt az RTL Klubon Az oroszlánkirály 1-2. részét nézhetitek meg egymás után, délután 18:50-től a L’ecsót. A TV2 délelőtt a Lúdas Matyit, délután a Jégkorszak: A nagy bumm című részét vetíti.

Időpont szerint a Napibontóban találjátok a programokat! Bulis zenéket itt gyűjtöttünk össze!

Nézzétek meg legújabb beszámolónkat is a Fekete István Tanösvényről! További kirándulás ötletekkel januárban érkezünk!

Nagyon boldog új évet kívánunk mindnyájatoknak! Tartsatok velünk 2021-ben is!

Ha szeretnétek a legjobb programokat és új ajánlóinkat, válogatásainkat hetente egyszer hírlevélben is megkapni, itt tudtok feliratkozni.