Október végén érkezik a legújabb Disney hercegnő!

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
Elena, Avalor hercegnője Disney

© Disney

Ismerjétek meg Elena hercegnőt, és kövessétek a magabiztos és kedves tinilány kalandjait, aki bátorságával megmenti Avalor elvarázsolt királyságát a gonosz boszorkánytól. (x)

elena-avalor-hercegnoje_02

© Disney

Királynővé válásáig családja és barátai segítségével koronahercegnőként kell uralkodnia a királyságban, de a varázslatos mese végére Elena bátor, szenvedélyes és jószívű királynővé válik, de addig még számos kalandban kell részt vennie.

elena-avalor-hercegnoje_05

© Disney

Elena hercegnőt húga Isabel, nagyszülei Francisco és Luisa, valamint Migs, Luna és Skylar a három varázslatos, repülő jagár (félig jaguár, félig madár) segítik majd útján.

elena-avalor-hercegnoje_08

© Disney

Vele tartanak még a kalandokban barátai is: Matteo a varázslótanonc, Gabe a királyi őrség új reménysége, valamint legjobb barátnője Naomi.

elena-avalor-hercegnoje_04

© Disney

Zuzo, a szellemállat, aki az ember- és szellemvilág közötti kapcsolatot képviseli, szintén jó tanácsokkal látja el az ifjú hercegnőt.

Ebben a videóban láthatjátok a sorozat előzetesét!

Nézzétek meg az Elena, Avalor hercegnője „Rám vár” című betétdalának videoklipjét Wolf Kati előadásában!

Elena első alkalommal a Sophia hercegnő sorozat egyik epizódjában tűnt fel, de most megismerhetitek Avalor 16 éves hercegnőjének izgalmas kalandjait, premier október 29-én, szombaton 10 órakor a Disney mesecsatornán!

Kövessétek a Disney Csatorna hivatalos Fb oldalát az újdonságokért!