436 helyszínen várnak benneteket a tűzoltók Gyereknapon – 2024. május 26.

Idén is nyitnak a szertárkapuk, vagyis május 26-án 436 helyszínen várnak benneteket a tűzoltók Gyereknapon. Az ország legtöbb hivatásos tűzoltólaktanyája és őrse, a csatlakozó önkormányzati és önkéntes tűzoltóságok, kiállítóhelyek, valamint a budapesti Tűzoltó Skanzen és a Katasztrófavédelem Központi Múzeuma is megnyílik a látogatók előtt.


Figyelem! Aki lemarad, kimarad! A kapuk 2024. május 26-án 16 órakor záródnak, addig mindenki keresse fel a hozzá legközelebbi laktanyát, különben újabb egy évet kell várnia erre a lehetőségre!

Az újpesti Tűzoltó Skanzen (mi itt írtunk róla) és a kőbányai Katasztrófavédelmi Központ Múzeuma is vár benneteket.

 

Nem hivatásos tűzoltóságok, tűzoltó egyesületek listája itt: https://katasztrofavedelem.hu/application/uploads/documents/2024-05/83848.pdf

Fb esemény itt.

Forrás: BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság 

A minimatiné már 10 éve segít abban, hogy mindenki megtalálja a legjobb programokat a család kisebb és nagyobb tagjai számára. Ahogy ti, mi is szeretjük az újdonságokat, jó programokat, a kirándulás ajánlókat, a jó könyveket, de a minőségi tartalom gyártásához nekünk is pénzre van szükségünk. Támogassátok fennmaradásunkat, hogy mi is támogathassunk benneteket a minőségi idő eltöltésében! Köszönjük!