Nyerjetek belépőt dr. Kádár Annamária előadására és tréningjére!

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

lilabuba_mesehely

Nemrég nyílt meg a Lila Buba Mesehely a HelloAnyu!-ban, amely mindenki számára nyitott, ahol egyéni és közös beszélgetések, játékok, előadások, műhelyek és tréningek révén közelebb kerülhetünk a saját mesei élettörténetünkhöz és válhatunk hőssé abban. Ha velünk játszotok, akkor 1 fő most vasárnapra belépőt nyerhet az egész napos szülőknek szóló érzelmi intelligencia tréningre (október 18., vasárnap 9-17 óráig), illetve 1 fő a hétfő esti előadásra, amely a kényes nevelési helyzetekkel foglalkozik (október 19., hétfő, 17:30-19:00), ezen belül a gyász és veszteségélmény feldolgozásával. Mindkettőt dr. Kádár Annamária, a nagysikerű Mesepszichológia 1-2. szerzője tartja a HelloAnyu!-ban. A játékot lezártuk, a nyerteseket kisorsoltuk!

Lilabuba_mesehely_helloanyu

Nincs más dolgotok, csak válaszoljatok az alábbi kérdésekre:

1.) Kik a Lula Buba Mesehely alapítói?
2.) Sorolj fel két általuk tartott foglalkozást, tréninget vagy előadást!
3.) A Lila Buba Mesehely céljai közül sorolj fel hármat!

Egy kis segítséget itt, itt és itt találtok 🙂

A tárgyban mindenképp jelöljétek meg, hogy a vasárnapi tréningre vagy a hétfői előadásra szeretnétek-e jegyet nyerni. A válaszokat a jatek@minimatine.hu-ra várjuk. A tréningre jelentkező játékosok között péntek este, az előadásra jelentkezők között szombat este sorsoljuk ki a szerencséseket! Egy ember akár mindkét programra is jelentkezhet! A nyerteseket e-mailben értesítjük, úgyhogy, akik jelentkeznek, figyeljék a levelezésüket!

A LilaBuba Mesehely Fb oldalát itt találjátok.

Dr. Kádár Annamáriával készült interjúnkat itt olvashatjátok.

Olvassátok el legújabb válogatásunkat Budapest legjobb művészeti foglalkozásairól, illetve a szombati és vasárnapi programajánlónkat is. Jövő héten pedig több jó anyaggal érkezünk az őszi szünet jegyében. Tartsatok velünk! Hírlevelünkre feliratkozás itt.