Nyerj belépőt egy Mesei vándorútra! – az érzelmi intelligencia fejlesztése felnőtteknek

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ismét izgalmas kalandra hív Dr. Kádár Annamária (többek között a Mesepszichológia 1-2. című könyvek szerzője) és Kerekes Valéria a Lila Buba Meseműhely alapítója. Május 14-ei egész napos felnőtteknek szóló workshopjukon egy képzeletbeli mesei „vándorúton” mindenki elnyerheti méltó jutalmát. Játsszatok velünk és nyerjetek belépőt az eseményre!

A workshopon elhagyhatjátok a komfortzónátokat, megismerhetitek a segítőtársaitokat, megküzdhettek a vélt és valós „ellenségeitekkel”, hogy elnyerhessétek a méltó győzelemmel járó jutalmakat.

Mindeközben segítséget nyújtanak a mesei világban való könnyebb eligazodásban, a mesék tudatosabb (ki)választásában, támogatva magunk és környezetünk érzelmi intelligenciájának árnyaltabb megélését. A tréning része egy 15 faktorból álló EQ teszt kitöltése, amit a tréning folyamán kiértékelnek, ezzel is segítve a résztvevőket önismereti útjukon.

Évindító 30%-os kedvezmény minden jelentkező számára! Kedvezményes részvételi díj: 10500 Ft.
Jelentkezés: kerekeske@yahoo.com
Helyszín és időpont: Belső Kuckó (XIV.ker., Dózsa György út 14.) 2017. május 14., 9:00-17:00
Fb esemény itt.

JÁTÉK!

Köszönjük, hogy ennyien velünk játszottatok! A szerencse ezúttal Szabó Ágnesnek kedvezett, akinek írtunk emailt is. Gratulálunk!

Játsszatok velünk és nyerjetek belépőt a május 14-ei workshopra! Nincs más dolgotok, mint a következő kérdésre válaszolni:

Melyik jelenleg a ti kedvenc mesétek (lehet kortárs, népmese vagy klasszikus is), amit a gyerekeiteknek is szívesen olvastok?

A válaszokat a jatek@minimatine.hu-ra várjuk május 10-én éjfélig, utána sorsolunk!