Nyári táborok 2021 – 2. rész: művészet, utazás, felfedezés

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nyári táborok 2021. - 2. rész: művészet, utazás, felfedezés

Nyári táborok 2021 – 2. rész: animációs, pszichodráma, művészeti, repülős, kézműves, főzős, ruminis, hagyományőrző és olvasó táborokat is találtok válogatásunk 2. részében. Az erdei felfedezős-állatos táborokat pedig itt gyűjtöttük össze.

Nyári táborok a Bartók és Zugló Pagonyban

Különféle érdekes és izgalmas tematikus táborokkal várják a gyerekeket 2 helyszínen. Még van hely a filmes animációs táborba, pszichodráma táborokba, a Mókázó és Lego táborokba is.
Mikor: több turnusban június végétől július végéig
Korosztály: 6-14 év
Ár: 30.000-42.000 Ft/turnustól függően
Bővebb információk itt.

Rumini tábor a Mesemúzeumban

Az inaskodás ideje 5 nap, reggel 9 órától délután fél 5-ig! A Szélkirálynőn izgalmas, vidám kalandok várnak minden matróz-jelöltet! Lesz: kincskeresés, naplóírás, kártya-parti, vízi-dili, lustálkodás. Úti cél: Datolyapart, Zúzmaragyarmat, az Arany-tenger szigetvilága és a híres Pelevár.
Mikor: Az első turnus 2021. június 21-én a második augusztus 23-án kezdődik.
Korosztály: 7 éves kortól
Ár: 33.000 Ft
Bővebb információk itt.

Heted7 Táborok a Skanzenben

A szabadtéri múzeum nyári napközis táborába érkező gyerekek visszautazhatnak dédanyáik idejébe. Korabeli eszközöket használva, sok-sok játékkal, kézműveskedéssel közel kerülhetnek a régen élt falusi gyerkőcök mindennapjaihoz. A természetközeli életmód megtapasztalására a múzeum 60 hektáros területe, a kertek, rétek, a patak kiváló lehetőséget biztosítanak. Az árnyas ligetekben a nyári melegben is jól érezhetik magukat a gyerekek, és kiélhetik mozgásigényüket is.
Mikor: több turnusban június végétől augusztus végéig
Korosztály:
6-12 év
Ár:
33.000 Ft/hét
Bővebb információk
itt.

Makifood főzős tábor

Hétfőtől péntekig, 8 órától 16 óráig élményekkel teli elfoglaltságot biztosít a Maki Főzőtábor szakképzett szakember/animátor irányításával, angol és magyar nyelven. A gyerekeket megismerkedhetnek az alapanyagokkal, technikákkal és a közös főzés örömével, az egészségtudatos táplálkozással.
Mikor: több turnusban június végétől július végéig
Korosztály: 7-13 év
Ár: 60.000 Ft/hét
Bővebb információk itt.

GYIK Műhely táborok

Sárkányfű, Véletlen, Világépítő és Holnemvolt táborok várnak rátok  a GYIK Műhelyben és kihelyezett helyszíneken.
Mikor: több turnusban június végétől augusztus végéig
Korosztály: 8-16 év
Ár: nem ismert
Bővebb információk itt.

Alkotó nyári táborok Földi Andreával

Nyáron két különösen izgalmas tematikával várják az alkotni vágyó 8-14 éves gyerekeket a Katonába. A 8-12 éveseknek a színházi háttérszakmákról mesélnek és a jelmeztervezés titkairól, a kicsit nagyobbaknak – 8-14 éves korig – pedig Marie Antoinette életéről.
Mikor: július 12-16-ig és 19-23-ig; július 26-30-ig és augusztus 2-6-ig
Korosztály:
8-14 év
Ár:
42.900 Ft/fő
Bővebb információk
itt.

Olvasó tábor a 6Színben

Az öt nap alatt közös olvasmányélményekhez kapcsolódva tesznek kísérletet a játékos irodalomismeret-szerzésre, az önismeret és empátia fejlesztésére, önmagunk és egymás megismerésére, megpróbálnak együtt okosabbak, bátrabbak, ügyesebbek lenni – vagy felfedezni, hogy már most is azok vagyunk. A táborban három alkalommal kirándulnak is a városban (múzeum, könyvtár, könyvesbolt, játszótér), illetve kétszer vendég is érkezik hozzájuk.
Mikor: július 26-30. és augusztus 9-13.
Korosztály: 10-12 év és 14-16 év
Ár: 40.000 Ft/hét
Bővebb információk itt.

Articsóka művészeti táborok

Kis létszámú mozgás és képzőművészeti tábor várja a 6-12 éveseket, de lesznek festő táborok 12 éves és 8 éves kortól, valamint dráma tábor 7-14 éveseknek.
Mikor: június-július
Korosztály:
különböző korosztályok
Ár:
29.800-42.000 Ft/hét
Bővebb információk
itt.

Aeropark táborok (1 napos táborok)

Június közepétől minden szerdán egésznapos élményt kínál az Aeropark az iskolásoknak: repülőtér a kulisszák mögött, interaktív foglalkozások pilótákkal, utaskísérőkkel, szimulátorozás és sok-sok játék reggeltől délutánig.
Mikor: június közepétől szerdánként
Korosztály: általános iskolás
Ár: 9.900 Ft/fő (A részvételi díjat a regisztrációt követő 5 napon belül előre utalással, vagy a helyszínen kérik rendezni.)
Bővebb információk itt.

Kölyök-öböl

A Kölyök-öbölben nagyon fontosnak tartják, hogy a gyerekek minél több időt töltsenek a szabadban, friss levegőn! Ennek megfelelően alakítják a napirendet és a programokat! Lesz LEGO, kaland, jóga tábor is. Itt írtunk róluk bővebben, sajnos már nem működnek játszóházként, családi napközi és tábor lehetőség van náluk.
Mikor: egész nyáron
Korosztály: 5-12 éves
Ár: 45.000 Ft/fő
Bővebb információk itt.

Mindennapi varázslat! mese tábor – Csodavár

Készen álltok belépni a mesék világába? Úgy érzitek, ügyes varázsló válna belőletek? Ha szeretnétek részt venni egy mágikus kalandban, a Csodavárban a helyetek! Gyakorolhatjátok Harry Potter varázsigéit, felfedezhetitek Óz, a nagy varázsló világát, kinyitják együtt Narnia bűvös szekrényét, és sok más izgalmas mese vár benneteket a képzelet birodalmában. Játékos, fejlesztő kézműves foglalkozásokon vehettek részt, ahol megelevenednek kedvenc meséitek.
Mikor: július
Korosztály:
7-10 éves
Ár: 
39.000 Ft/fő
Bővebb információk
itt.

Piros Kakaó táborok

Idén is többféle pszichodráma táborral vár benneteket a Piros Kakaó csapata.
Mikor: júniustól augusztusig
Korosztály:
ovis kortól 18 éves korig
Ár:
38.000-40.000 Ft/fő
Bővebb információk
itt.

Táboros válogatásunk 1. részét itt találjátok!

A legjobb hétvégi programokat itt találjátok vagy válogassatok Kirándulás rovatunkból!
Ha szeretnétek a legjobb programokat és új ajánlóinkat, válogatásainkat hetente egyszer hírlevélben is megkapni, itt tudtok feliratkozni.