Nyári táborok – 1. rész

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nyári táborok Budapesten válogatásunk 1. részében főként művészeti, pszichodráma, állatos és tudományos táborokat találtok. Érdemes minél hamarabb jelentkezni, mert a helyek hamar betelnek! A sorozatot folytatjuk!

Makerspace táborok

Tervezd meg 3D-ben a jövő városát, alkoss szuperhősöket, építs időgépet, ismerkedj meg más kultúrákkal az alkotáson keresztül. Az oktatás minden nap 9 órakor kezdődik, a gyerekeket már 8:30-tól fogadják, a foglalkozás minden nap 16:30-kor fejeződik be, 17 óráig biztosítanak felügyeletet.
Korosztály: 11-16 év
Ár: magyar nyelven: 64.900 Ft / fő / turnus, angol nyelven: bruttó 74.900 Ft / fő / turnus, két 3 napos tábort is indítanak augusztus 22-24. közt bruttó 38 940 Ft / fő.
Helyszín:
a Makerspace.hu budapesti VIII. kerületi műhelyében

Pagony Zuglóban

A XIV. kerületi Pagonyban és többféle tematikájú táborral készülnek: lesz jóga, kuflis tábor és programozás is. Programok a szabadban, alkotás és sokféle élmény vár rátok.
Korosztály: 5 éves kortól kisiskolásig
Ár: 35.000 Ft/hét
Helyszín: Zuglói Pagony

Csopa Science tábor

Játssz, kísérletezz, alkoss, fedezd fel a tudomány csodáit és a körülöttünk lévő világ csodáit! A Csodák Palotája napközis táborába változatos programokkal várják a gyerekeket, akik szívesen elmerülnének a természettudományok, művészetek világában, bekukkantanának a labor, az interaktív kiállítások, az előadó kulisszái mögé, miközben lehetőséget kapnak kreativitásuk kibontakoztatására.
Korosztály: 8-12 éves
Ár: 35.000 Ft/hét
Helyszín: Csopa

Zoo táborok

A programok során lehetősége van a gyerekeknek arra, hogy közel kerüljenek az állatokhoz, megismerjék szokásaikat, állatkerti tartásukat. A változatos és játékos programok mellett cél a környezettudatosságra nevelés, az állatvédelem, a természetvédelem fontosságára való felhívás, illetve a játékos tanulás előtérbe helyezése.
Korosztály: 6-12 éves
Ár: 67.900 Ft / fő / turnus, az angol tábor díja: 73.900 Ft / fő / turnus
Helyszín: Állatkert

Gyermekpszichodráma táborok

Az öt nap alatt a gyermekpszichodráma módszerét használják képzőművészeti terápiás technikákkal kiegészítve. A fél napos táborban minden gyermek kitalálhatja a saját meséjét, melyet közösen el is játszanak és feldolgozzák rajzolás, gyurmázás, agyagozás és különböző játékok segítségével. A táborok vezetője: Erőss Nikoletta
Korosztály: 7-9 éves, 9-11 éves
Ár: 32.000 / fő / turnus
Helyszínek: Napocska Tanoda – 8-10 év ,Csodakapu Komplex Fejlesztőház – de. 6-8 év és du. 9-11 év; Maminti Kuckó

Angol nyelvi tábor Dannyvel

Kiscsoportos angol nyelvi tábor 6-9 éves gyerekeknek. Délelőtti, illetve délutáni tanfolyamokra lehet jelentkezni, igény szerint kezdő és középhaladó szinten. A tábor célja, hogy játékos módon tanulva a gyerekek a hét végére magabiztosan ki tudják fejezni magukat a tanult témákban, rövid mondatokban. A tábort az amerikai mesemondó, zenész, és angol tanár Danny Bain vezeti, Bain Melinda és Antal László közreműködésével.
Korosztály: 6-9 éves
Ár: 30.000 / fő / turnus
Helyszín: Maminti Kuckó

Miénk ez a város – drámatábor

A gyerekekkel ez alatt a pár nap leforgása alatt létrehozzuk a saját magunk által kitalált városunkat. Mi leszünk a polgárai, így a rendszert, a törvényeket, szabályokat, amik az együttéléshez szükségesek, mi alkotjuk meg közösen, a legapróbb részletig. Ajánljuk minden 7-10 éves gyereknek, aki szívesen veszi saját kezébe az irányítást, szeret csapatban gondolkodni és fejlesztené vitakultúráját, illetve érdekli, hogy hogy hogyan és mitől működik egy társadalom.
Korosztály: 7-10 éves
Ár: 23.500 / fő / turnus
Helyszín: Két Egér Könyvesbolt

Nyári táborok a Magyar Nemzeti Galériában és a Vasarely Múzeumban

Galaktikus utazás, Egy mexikói kislány kalandjai Budapesten, Színről színre, Művészbejáró – idén is sokféle tematikájú izgalmas táborral vár benneteket a Magyar Nemzeti Galéria és a Vasarely Múzeum.
Korosztály: 7-14 éves
Ár: 30.000 Ft / fő / turnus
Helyszín: Magyar Nemzeti Galéria és a Vasarely Múzeum

GYIK Műhely táborok

A táborokban közös a kötetlen alkotói hangulat, ami a gyermekek önálló belső fantáziájára, alkotói kedvére és ötleteire épít; feladatok: festés, grafika, installálás, szobrászat, vegyes technikák, szabadtéri festés, nyomtatás, land-art!
Korosztály: 7-14 éves
Ár: 35.000 Ft / fő / turnus
Helyszín: GYIK Műhely – 1014. Budapest, Szent György tér 2.

A Magyar Madárteni Egyesület táborai

A táborok és a madárgyűrűző állomások rendkívül izgalmas, sehol másutt meg nem tapasztalható élményeket kínálnak a gyerekeknek és a felnőtteknek egyaránt – legyen szó akár egy napos látogatásról, akár több napos részvételről. A madármegfigyelés, a kézbe fogható madarak, a természetközeli életmód, a közösségi élmények és az esti tábortűz nemcsak életre szóló emléket jelentenek, de sok gyereket a természetvédelmi, biológus, ökológus vagy agrár pályára irányítana.
Korosztály: kisiskolás kortól
Ár: változó árak, 17.000 Ft- 35.000 Ft/ fő/ turnus
Helyszín: több helyszínen

Nyári napközis élménytáborok a Hármashatár-hegyen

A táborban hétfőtől péntekig izgalmas erdei kalandok várják a gyerekeket gyönyörű erdei környezetben: kirándulások az erdőben, kincskeresés, kunyhóépítés, tűzgyújtás, ismerkedés házi és vadon élő állatokkal, kézműveskedés, ügyességi játékok, sok-sok mozgás a szabad levegőn, mesék, közös ebéd.
Korosztály: 9-15 éves
Ár: 29.000 Ft / fő / turnus
Helyszín: Erdőajándéka Erdei Iskola

Hétről hétre bemutatjuk nektek a legjobb programokat, válogatásokat, kirándulós ötleteket, a legújabb gyerekbarát helyeket és könyveket. Érdemes feliratkozni hírlevelünkre itt és csatlakozni Fb oldalunkhoz.