Nyári családi filmek a mozikban

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ezek a családi filmek érkeztek vagy érkeznek a nyári szünetben a mozikba, ha egy kis hűsölésre vágynátok.

Lengemesék – április 27-étől

A lengék a Nádtenger apró, de bátor, zöldbőrű őrei. Berg Judit folytatásos meseregénye ezeknek a csodálatos lényeknek a világába kalauzol el bennünket, közben pedig sok mindent megtudhatunk a nádasok lakóiról is. Nagycsoportos kortól ajánljuk. Még néhány moziban megnézhetitek, pl. a Camponában, a Westendben és a Puskinban.

Verdák 3. – június 15-étől

A legendás Villám McQueen története folytatódik. Ezúttal rájön, hogy a fiatalok mellett már nem tartozik az élbolyba, ezért Cruz Ramirez segítségét kéri, hogy újra az élmezőnybe kerülhessen. 6 éves kortól ajánlott, amit érdemes is betartani, mert a film 104 perces.

Vuk – június 22-étől

https://www.youtube.com/watch?v=828NQwDkg-Q

Régi nagy kedvencünket ismét megnézhetjük a moziban digitálisan felújított változatban.

Gru 3 – június 29-étől

Amikor Gru és újdonsült felesége, Lucy képtelenek legyőzni a legújabb gonosztevőt, kirúgják őket az Anti Gonosz Ligából. Gru mégsem lép újra a gonoszok útjára, ezért a minyonok felmondanak, és elindulnak a saját fejük után. 6 éves kortól ajánlott.

Egy kupac kufli – augusztus 17-től

Dániel András Egy kupac kufli című mesekönyve alapján készült animációs mesesorozat az 5-9 éves közönségnek készült, de kisebbek és nagyobbak is biztos jól szórakoznak majd.

Dzsungel mentőakció – július 27-től

https://www.youtube.com/watch?v=Qn6QqHxcQxg

A dzsungel veszélybe kerül, ezért a dzsungel nagyágyúi összefognak, hogy megmentsék az otthonukat. 6 éves kortól ajánlott.

+1

Kertmozi gyerekeknek keddenként 19 órától a Tranzitban.

  • Július 18. Vaiana (Moana)
  • Július 25. LEGO Batman
  • Augusztus 1. Alice Tükörországban
  • Augusztus 8. A barátságos óriás
  • Augusztus 15. Elliot, a sárkány
  • Augusztus 22. Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei
  • Augusztus 29. Kubo és a varázshúrok

Ha szeretnétek időben értesülni a legjobb családi programokról, érdemes feliratkozni hírlevelünkre itt, melyet minden csütörtökön este küldünk el nektek a hétvégi ajánlóval és a legújabb válogatásokkal. Új gyerekkönyvek, gasztro helyek, ingyenes programok, kirándulási ötletek, új játszóterek egy helyen, kipróbálva és válogatva.