Nyár végi madárgyűrűző akció a Naplás-tónál 2023

Ismét lesz nyár végi madárgyűrűző akció a Naplás-tónál, ahol a Magyar Madártani Egyesület Budapesti Helyi Csoportja várja az érdeklődőket 2023. augusztus 10. és 30. között.

A madárgyűrűző akció a Naplás-tónál programjaiba bárki bekapcsolódhat, amely minden nap hajnaltól kb. délelőtt 10 óráig, illetve délután 7 órától naplementéig fog tartani az időjárástól függően. Esős időben, illetve nagyon erős szél esetén a gyűrűzés szünetel minden esetben. Természetesen MME stand is lesz, ahol az érdeklődők kérdéseiket is feltehetik. Rovarász programmal is készülnek, amelyen mi mindig nagy örömmel veszünk részt!

Bázisuk a főúttal ellentétes oldalon található gátőrháznál lesz, ide várják a látogatókat. A GOOGLE TÉRKÉP-en a pontos hely megtekinthető!
A programmal kapcsolatban Lendvai Csabánál lehet érdeklődni a 06-20-322-5787-es számon. REGISZTRÁCIÓ NEM SZÜKSÉGES! Bármely korosztály részt vehet a programon!
A tónál büfé is üzemel a tó ellenkező sarkán, a Nap Plázs büfé, illetve itt találtok mosdót is. Érdemes elsétálni a közelben található kilátóhoz is.

Részletek itt.

Forrás: MME Fotó: Lendvai Csaba