Nosztalgia járművek Budapesten – olcsó és szuper program gyerekekkel

Nyáron újra nosztalgia villamosokkal, buszokkal, trolival találkozhatunk Budapesten. Cikkünkből az is kiderül, mikor, mennyiért és hol szállhattok fel ezekre a járatokra.

Az N2-es nosztalgiajárat (villamos) 2023 májusa és október vége között minden vasárnap közlekedik. Útvonal: Közvágóhíd és a Jászai Mari tér között. Részletes menetrend itt.

Az N18-as nosztalgiajárattal (villamos) a Városmajor árnyas fáitól a Dunapartot érintve Kelenföldön át a Csóka utcáig utazhatunk tervezetten a hónap minden második szombatjánÚtvonal: Szent János Kórház–Széll Kálmán tér–Krisztina körút–Gellért tér–Bartók Béla út–Csóka utca. Részletes menetrend itt.

Az N19-es nosztalgiajárat (villamos) a Deák térről indul, ahol érdemes megnézni a picike Földalatti Múzeumot (a központ információs pénztár mellett találjátok, az aluljáróban). Útvonal: Deák Ferenc tér–Szent Gellért tér–budai Duna-part–Katinyi mártírok parkja (Óbuda). Részletes menetrend itt.

Az N109-es nosztagiabusz a város legizgalmasabb részeit érinti. Havonta egyszer közlekedik, minden második szombaton a Batthyány térről indul és oda is tér vissza.

Legközelebb június 23-án közlekedik a nosztalgia fogaskerekű, amelyre csak a 2 végállomáson lehet fel- és leszállni.

A nosztalgiajáratokat nosztalgia vonal- vagy napijeggyel lehet igénybe venni.
Jegyár: gyerek 6 éves kortól 300 Ft, felnőtt 500 Ft, napijegy is váltható: gyerek 1000 Ft, felnőtt 2000 Ft.

Forrás: BKK

Ha szeretnétek a legjobb családi programokat, vadonatúj helyekről szóló beszámolóinkat, kirándulás ötleteinket vagy a legújabb gyerekkönyveket, színházi előadásokat, múzeumi programokat, filmeket tartalmazó válogatásainkat hetente egyszer hírlevélben is megkapni, itt tudtok feliratkozni.
A Minimatinén a legkisebbektől kezdve az ovisokon és kisiskolásokon át a kamasz korosztályig mindenkinek találhattok programot!