Szép és hasznos – naptárak 2016-ra!

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

naptarak_2016_640

Egy naptáras válogatással indítjuk ezt az évet! Egeres, macskás, lassulós, ringatós, klasszikus és modern családi tervezőnaptárak 2016-ra.

keteger_hataridonaplok

ket_eger_2016_falinaptar

Két Egér
Megérkezett a Két Egér 2016-os naptára és határidőnaplói! A kínálat a következő időszakban folyamatosan bővül és csökken, mindenki figyeljen, hogy időben el tudja csípni az éppen neki való darabot. A Két Egér falinaptárában 12 izgalmas egeres képet találtok Máray Mariann illusztrációival.

anti_hataridonaplo

Anti határidőnapló a Slow Budapesttől
Bárkinek, aki lassítására vágyik, de állítólag mosoly okozására is megfelelő! Idén is készítettek a naplóba zsebet, és benne egy inspirációs matricacsomagot, amelyeket beragaszthattok a programok mellé, szép színessé varázsolva így a könyvet, illetve olyan jeles napok is bekerültek a naplóba mint a Buborékpukkasztó nap 🙂

ringato_naptar

Ringató naptár
A gyönyörűen illusztrált családi falinaptár a névnapok mellett mondókákat és vidám, könnyen megvalósítható, játékos ötleteket tartalmaz. A 2016-os kalendáriumban a népkötészet gyöngyszemei mellett magyar költők versei is szerepelnek, és megjelennek a hónap dalai, melyek különösen illenek az esztendő egy-egy szakaszához. A dalok mind fellelhetők a CD-mellékletes Ringató-könyvekben. 2016-ban Agócs Írisz, Horváth Ildi, Nagy Diána és Szalma Edit különböző technikával készült munkái, illetve az általuk teremtett hangulatok varázsolják még
különlegesebbé a hónapokat. A szövegeket Gróh Ilona, a Ringató-módszer kidolgozója válogatta.

O536856

Családi tervező naptár
Rendhagyó naptár, amelynek segítségével könnyedén megtervezhető és összehangolható egy család élete, az év első napjától a legutolsóig! A havi tervezgetésben Süsü, Frakk, a TV Maci, Kukori és Kotkoda, Mazsola és Tádé, valamint a Futrinka utca lakói is segítenek.

naptar 2016

Családi naptár
A családi naptár létfontosságú eszköz, amelynek segítségével megtervezhető és nyomon követhető a családtagok programja. Mindenki saját oszlopban rögzítheti az eseményeket, ráadásul egy pompás felületen, amelyet Keszeg Ágnes derűs illusztrációi díszítenek. Ezúttal év végére egy rejtély is megoldódik: Hogyan kerül egy Matisse festmény a családba?

Hétvégére kerestek programot? Itt találjátok.

Hamarosan érkezünk januári programokkal, válogatásokkal, köztük több olcsó és ingyenes eseménnyel is. Ki mondta, hogy január unalmas hónap? Tartsatok velünk! Hírlevelünkre itt tudtok feliratkozni (ha nem kapjátok meg, nézzétek meg a spamek között, gmailesek pedig a promóciók között).