Nagy nyári Minimatiné válogatás

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

nyari_pagony-_feszt_5890

Reméljük nektek is olyan jól telt ez a kicsit szeszélyes nyár mint nekünk. Ezzel a válogatással szeretnénk megköszönni, hogy velünk tartottatok, és hogy már több mint 1000-en követtek bennünket közösségi oldalunkon is. Mi már most nagyon készülünk az őszre, rengeteg jó programmal, helyszínnel, izgalmas témával, meglepetésekkel érkezünk majd.

A nyarat a Nyári Pagonyfeszttel indítottuk. Utána az Ünnepi Könyvhéttel folytattuk.

nagykovacsi_mesekonyv_feszt_DSCF4649

Egyik kedvencünk volt az I. Mesekönyv Fesztivál Nagykovácsiban.

gyereksziget_IMG_7114

A Gyereksziget 3. hétvégéjére látogattunk el június végén.

muzej_MG_7044

A nyár kihagyhatatlan programja volt a Múzeumok Éjszakája.

IMG_5797

Kedvenc játszótereink voltak ezen a nyáron a Rumini a Mária téren, az Olimpia Park a Jászainál, a Cerka-firka a Gellért-hegyen és a Tündér Ilona a Holnemvolt Parkban.

sport_beach_02

Körbebringáztuk a Velencei-tavat és megnéztük az újításokat, szolgáltatásokat. Bemutattuk egyik nyári bázisunkat a Szentendrei-szigetet. Gőzmozdonyos matinén és Európai Kerti Vasutak Találkozóján is jártunk.

Tamina_5352

Bemutattuk a Taminát, a József Attila-lakótelep közösségeit, valamint a Zuglói Közösségi Kertet.

nosztalgia_villamos_

Készítettünk vakációs ajánlatként tábor– és strandkörképet, valamint nosztalgia járatos bejegyzéseket.

gyorkoc_fesztival_03

A hétvégi ajánlókban rengeteg családi programról írtunk nektek hétről hétre, mi is nagyon élveztük a színes kavalkádot, a sok kisebb és nagyobb fesztivált, bábelőadást, koncertet, könyves programokat.

Kellemes és hosszú vénasszonyok nyarát kívánunk mindnyájatoknak! Programokban nem lesz hiány, ezt már most megígérhetjük.