Mit néznél meg Budapesten, ha csak néhány napod volna a városjárásra? – megjelent a Brúnó bemutatja Budapestet!

Brúnó bemutatja Budapestet

Mit néznél meg Budapesten, ha csak néhány napod volna a városjárásra? Az építészmérnök végzettségű meseíró, akit a legtöbben Bogyó és Babóca sorozatáról ismerhetnek, gyerekszemmel mutatja be a főváros legszebb részeit az olvasóknak. Ez a könyv tömör válogatást nyújt a Brúnó Budapesten sorozat fejezeteiből. Szponzorált tartalom.

Budapest, a magyar főváros 1873. november 17-én jött létre Pest, Buda és Óbuda egyesítéséből. Ennek 150. évfordulójára született ez a könyv, mely tömör válogatást nyújt a hatkötetes Brúnó Budapesten sorozat fejezeteiből. Remek hír, hogy a kötet angol és német nyelven is megjelent, így külföldi ismerősöknek is ajánlhatjuk!

Brúnó budapesti kötetről itt, a balatoni könyvekről itt írtunk bővebben!

A könyv bemutatója 2023. szeptember 30-án 11 órától lesz a Millenáris B épületében található Morcsányi Géza teremben, ahol Bartos Erika személyesen mutatja meg nektek Budapest legmesésebb titkait. Részletek itt. Illetve november 25-én az Erzsébetligeti Színházban is találkozhattok a szerzővel.

JÁTÉK

Brúnó bemutatja Budapestet

Köszönjük, hogy ennyien velünk játszottatok! A szerencse ezúttal Horony Eszternek kedvezett, aki megnyerte Bartos Erika legújabb könyvét, amelyről emailben is értesítettük!

Játsszatok velünk és nyerjétek meg Bartos Erika vadonatúj könyvét a Móra Kiadó jóvoltából. A következő kérdésre várjuk a választ október 1-je, éjfélig a jatek@minimatine.hu-ra:

Mi az a 3 dolog, amit mindenképp megmutatnátok barátoknak, ismerősöknek Budapesten? Vagy mi az a 3 dolog, amit szívesen megnéznétek?

Általános játékszabályzat itt.

Forrás: Móra Kiadó

A minimatiné már 10 éve segít abban, hogy mindenki megtalálja a legjobb programokat a család kisebb és nagyobb tagjai számára. Ahogy ti, mi is szeretjük az újdonságokat, jó programokat, a kirándulás ajánlókat, a jó könyveket, de a minőségi tartalom gyártásához nekünk is pénzre van szükségünk. Támogassátok fennmaradásunkat, hogy mi is támogathassunk benneteket a minőségi idő eltöltésében! Köszönjük!