Minden szombaton irány a Bábszínház!

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Minden szombaton 11 és 19 órától remek előadásokkal vár benneteket az idén 70 éves Budapest Bábszínház Youtube csatornáján.

A szombat délelőtt a gyerekeké. A régi előadásokból készült videók 11 órától érhetők el. És mivel a báb nem köthető korosztályhoz, felnőtteknek is szuper előadásokat töltenek fel minden szombaton 19 órától.

Május 23-án 11 órától egy olyan darabot láthattok, amely talán mindenkinek az első bábszínházi élménye, 1961 óta generációk látták a most 70 éves Budapest Bábszínházban. Az online sorozat utolsó darabjaként Misi mókus kalandjait nézhetitek meg.
Az előadásról a következő hét péntekig várják a rajzok fotóit a rajzpalyazat@budapestbabszinhaz.hu email címre, azaz 2020. május 29. 23:59-ig. A rajzokat a Bábszínház igazgatója, Ellinger Edina és Művészeti Tanácsa bírálja el. A nyertes rajzát közzéteszik közösségi oldalaikon, ő pedig a kedvenc bábjától, azaz az őt alakító színésztől kérhet személyes üzenetet, amit csak neki küldenek el.

A felnőtteket pedig szintén május 23-án, szombaton 19 órakor várja Az ember tragédiája című előadás.

Budapest Bábszínház Youtube csatornáját itt éritek el.

A színház ugyan zárva, de bábozni bármikor, bárhol és bármivel lehet. Mi nagyon szeretjük a közösségi oldalukra a bábművészek által feltöltött otthoni videókat is!

Jó ötletekért, hasznos információkért látogassatok el a Minimatinéra, csatlakozzatok közösségi oldalunkhoz vagy iratkozzatok fel heti hírlevelünkre!