Minden Pindur számít! – A gyerekek önbizalmával kapcsolatban felmérést indított a Cartoon Network

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Cartoon Network „Minden Pindúr számít” címmel felméréssel egybekötött kampányt folytat a magyar gyerekek önbizalmáról, önbecsüléséről. Akik a kérdőívet január 26-áig online kitöltik itt,  páros belépőjegyeket (1 gyerek + 1 felnőtt) nyerhetnek a Millipop Mosolygyár január 28-ai rendezvényére. (x)

A Cartoon Network kampány alapötletét a csatornán futó, nemrégiben újragondolt és január 23-án vadonatúj évaddal jelentkező Pindúr Pandúrok-sorozat három, világszerte népszerű főhőse: Sziporka, Csuporka, Puszedli ihlette. A lányok találékonyak, tettrekészek, bátrak és tele vannak ötlettel, hogyan mentsék meg a világot.

Mindegyikük kiemelkedő valamiben. Sziporka a csapat vezetője, igazi agytröszt. Sokszor neki jutnak az eszébe a jó ötletek és a nagy tervek. Puszedli igazi kislány, fontos neki a külcsín. Csuporka a pandúrok legerősebb tagja: harcias, kissé talán fiús, de ez olykor jól jön egy-egy bevetésnél. A három lány naponta menti meg a világot, ám ahhoz, hogy egy gyerek fontosnak, értékesnek érezze magát, szükséges hogy tudatosuljon benne, hogy mi az erőssége, hogy a csak rá jellemző dolgok különlegessé teszik őt és ezáltal ő is szebbé-jobbá teheti a világot.

Az akció egy széles körű felméréssel indult, melynek első állomása a január 21-ei Lurdy moziban megrendezésre kerülő VideóSOKK! rendezvény volt. A Cartoon Network önbizalom kérdőív kitöltése után a gyerekek a www.powerpuffyourself.com alkalmazás segítségével elkészíthetik saját Pindúr Pandúros avatarjukat, illetve kideríthetik, hogy milyen „Pindúr faktorral” rendelkeznek, azaz egy játékos személyiségteszttel megtudhatják, milyen alap személyiségjegyeik vannak, mik az erősségeik. A kampánysorozat január 28-án, szombaton folytatódik a Millipop Mosolygyárban, ahol a Cartoon Network mókás fotózással és nagy önbizalom felméréssel várja a gyerekeket. A Pindúr Pandúrok izgalmas világában egyedi fénykép készül minden kicsi Sziporka, Puszedli és Csuporka számára. A nap végén a Cartoon Network önbizalom kérdőív kitöltői között értékes voucher kerül kisorsolásra a négy csillagos Oxygén Wellness Hotelbe.


JÁTÉK!

A kérdőívet kitöltők a Millipop Mosolygyár január 28-ai rendezvényére 5 db páros jegyet (1 gyerek és 1 kísérő belépőt) nyerhetnek. A kérdőív itt érhető el (a kisebbeknek szülői segítségre is szükségük lehet), sorsolás: január 26-án. A nyerteseket e-mailben értesítik. A felmérés eredményéről pedig február elején beszámolunk majd.