Itt jártunk – Millipop Mosolygyár

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Millipop játszóház

2020. november 2-ától végleg bezárt! Már a megnyitón is jártunk a Millipop Mosolygyárban, de azóta többször visszatértünk hozzájuk. Szeretjük magát a Fogadó épületét is, amelyhez sok kedves gyerekprogramos élményünk fűződik, a természetes fényt, a könnyű megközelíthetőséget és nem utolsó sorban a sok szuper játékot, illetve az igazán szülőbarát szolgáltatásokat is.

_MG_6759_

_MG_6807_

_MG_6798_

A több, mint 2000 négyzetméter alapterületű játéktér központi eleme az ország legnagyobb összefüggő alapterületű mászókakomplexuma, benne egy több, mint 7 méter magas bandacsúszdával, 45 fokos trambulinokkal, spirál, tekergő és kamikaze csúszdával, óriás labdatengerrel, a lenti részen külön totyogóval és hempergővel a kisebbeknek. Újdonság a 3. emeletről induló kanyargós csúszda is. A mászókarendszerre a felnőttek is felmászhatnak, ami elég jó, ha az ember egy még nem teljesen elengedhető 3 évest üldöz.

_MG_6878_

A mászókakomplexum körül járműpályát alakítottak ki. A kisebbekre ezen a részen érdemes még jobban odafigyelni, mert a nagyobbak gyorsan száguldoznak. Találtok itt futóbringát, háromkerekű- és utánfutós biciklit, rollert és kiskocsit is.

_MG_6841_

Szintén ebben a központi részben találtok számos zsetonos működtetésű játszógépet több korosztály számára. Itt van zsetonautomata, de a pénztárnál is lehet vásárolni, 1 zseton ára 100 Ft.

_MG_6835_

_MG_6822_

_MG_6833_

Mögötte találtok egy szuper szobát kedvenc építőkockáinkkal, ahol játék közben meg lehet pihenni, és még a falon is lehet kreatívkodni.

_MG_6924

_MG_6772_

A játszóház szerves részét képezi a bisztró, ahonnan még csúszda is indul. Az apróbb falatokon keresztül az üdítőkön át a komplett ebédig (többféle gyerekmenü, főként rántott ételek, de nem tocsognak az olajban) sok minden kapható korrekt áron. A szokásos üdítő kínálat mellett itt végre van frissen préselt Sió lé és Vitatigris is. Egyéb magatokkal hozott ételeket-italokat a földszinti öltöző résznél lehet fogyasztani.

_MG_6913

_MG_6914

A 3. emeleten több autószimulátort, egy kisebb gokart pályát (itt 200 Ft-ba kerül egy zseton, hétvégén üzemel) és egy légvárat találtok, amelyet a változatosság kedvéért ebben az évben többször cserélgetnek majd, hogy mindig legyen valami újdonság.

millipop_IMG_6869

_MG_6856_

A legkisebbeknek külön termet alakítottak ki, ahol a padló és a játékok is puhák, valamint egy kisebb golyótengert és csúszdát is találtok. A sóhomokozó azóta bezárt, a téglák megmaradtak, de puha padlószőnyeges rész váltotta fel.

_MG_6906

A helyszínen lehet szülinapokat is tartani (szerepel top 10 szülinapi helyszín válogatásunkban is), találtok különtermeket és a bisztróban kialakított sarkokat is. Csomagok és egyéb infók itt. Különböző táborokat is szerveznek az iskolai szünetben, amelyek egyediek abban is, hogy akár 1 napra is beadhatjátok a gyerekeket (ezeket megtaláljátok majd táboros és szünetes válogatásainkban is).

_MG_6781_

_MG_6925

Ha már elég nagy a gyereketek, hogy szabadon mászkálhasson, akkor kényelmes babzsákokon pihenhetnek meg a földszinten, illetve ingyenes wifi is rendelkezésetekre áll. Igazán biztonságos a helyszín nemcsak a játékok szempontjából, hanem mert a játszóházat 14 év alatti gyermek csak szülői engedéllyel látogathatja, illetve hagyhatja el.

_MG_6920

HASZNOS INFÓK:

A mosdóban alacsony kézmosókat és szűkítőket is találtok, illetve külön pelenkázó helyiséget alakítottak ki (mosdótól elkülönítve, külön szobában). A játszóházban zokni használata kötelező, a szülőknek szükség esetén lábzsákot biztosítanak.

Nyitvatartás: 2020. november 2-ától végleg bezárt!
További árak: itt.
Gyermekfelügyeletet is vállalnak.

Fb oldalukat itt találjátok, ahol a különböző ünnepekhez kapcsolódó egyéb rendezvényeiket is felteszik.

További jó családi programokért látogassatok el a minimatine.hu-ra és közösségi oldalunkra!
Az aktuális hétvégi programajánlót itt olvashatjátok. Hírlevél feliratkozás itt.

Fotók: Minimatiné