Figyelem, beszállás! – Mikulás Expressz indul idén is a Vasúttörténeti Parkba

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Idén a Nickelodeon és a Vasúttörténeti Park közösen jegyzi a már közel 20 éves eseményt, a Mikulás Expresszt! A karácsonyi díszekbe öltözött gőzös idén decemberben is végig pöfög a Nyugati pályaudvart és a Vasúttörténeti Parkot összekötő útvonalon, ebben az évben is az egyik legkülönlegesebb Mikulás programot ígérve a családoknak. Szponzorált tartalom.

A Mikulás Expressz nem csupán a közel két évtizedes töretlen népszerűsége, de egyedi megvalósítása miatt is vált az egyik legizgalmasabb családi programmá hazánkban. Évről évre egyre népszerűbb a program, amelyet idén a Nickelodeon csatornával közösen valósít meg a Vasúttörténeti Park.

Valódi mesevilágot varázsolnak a gyerekek számára, ráadásul egy programon belül egyszerre nyújtja az utazás élvezetét, egy remek koncert hangulatát és persze az autentikus Mikulás – élményt! Idén az esemény december 6-tól 8-ig, péntektől vasárnapig tart majd.
Már tradíció, hogy a vonat a Nyugati pályaudvartól indul, úticélja pedig a Vasúttörténeti Park, ahol Kőhalmi Ferenc varázslatos interaktív műsora várja a gyerekeket, no és persze Mikulás elmaradhatatlan manói!
A hangulatot természetesen maga a Mikulás látogatása koronázza meg, aki szebbnél-szebb csomagokat oszt majd ki a gyerekeknek. Az év egyik legkiemelkedőbb, és legsokoldalúbb gyermekműsora rengeteg interaktív és kézműves programot tartogat, amelyek mellett a meglepetések sem maradhatnak el. Idei újdonság, hogy a rendezvény ideje alatt a méltán népszerű kerti vasút is üzemelni fog, sőt a vendégek ingyenesen ülhetnek fel rá és zötyöghetnek egy kört a szép téli tájban gyönyörködve.

A Mikulás ünnepségeken minden felnőtt kicsit gyerekké válik, mindenki átérzi az önfeledt öröm és játék hangulatát. Örülök, hogy a Mikulás Expresszt minden évben megvalósíthatjuk, hiszen számunkra is inspiráló a sok mosoly és a boldog családok látványa. Bízom benne, hogy az idei program is népszerű lesz a gyermekek és felnőttek körében egyaránt!” – mondta Schvéd Norbert, a Vasúttörténeti Park parkvezetője.

A Mikulás Expressz indulási időpontjai:

Előadás: december 6. péntek délelőtt
Vonat indul a Nyugatiból: 9:55 Vonat visszaindul a Parkból: 13:03

Előadás: december 6. péntek délután
Vonat indul a Nyugatiból: 14:25 Vonat visszaindul a Parkból: 17:26

Előadás: december 7. szombat délelőtt
Vonat indul a Nyugatiból: 9:55 Vonat visszaindul a Parkból: 13:03
Előadás: december 7. szombat délután
Vonat indul a Nyugatiból: 14:25 Vonat visszaindul a Parkból: 17:26

Előadás: december 8. vasárnap délelőtt
Vonat indul a Nyugatiból: 9:55 Vonat visszaindul a Parkból: 13:03
Előadás: december 8. vasárnap délután
Vonat indul a Nyugatiból: 14:25 Vonat visszaindul a Parkból: 17:26

A jegyek október 18-tól online megvásárolhatók a www.vasuttortenetipark.hu weboldalon, illetve október 18-a és október 27-e közötti időszakban a Vasúttörténeti Park nyitvatartási idejében, a főbejárati pénztárában.

A vonatjegyek ára felnőtteknek és gyermekeknek egységesen 3.990 Ft/fő. A sétálójegyek ára felnőttek és gyermekeknek egységesen 2.990 Ft/fő.

További információ: http://www.vasuttortenetipark.hu/

JÁTÉK

Köszönjük, hogy ennyien velünk játszottatok. A szerencse ezúttal Dám Annamáriának és Bondár Tibornak kedvezett, akik 1 felnőtt + 1 gyerek belépőt nyertek a december 6-án, pénteken 14:25-kor induló mikulás vonatra. Írtunk nekik emailt is! Gratulálunk!

Játsszatok velünk, és nyerjetek páros belépőt (1 felnőtt + 1 gyerek) a december 6-án, pénteken délután induló (14:25) Mikulás Expressz járatára. Erre a kérdésre kell csak válaszolni:

Idén milyen színpadi előadással örvendezteti meg a gyerekeket a Nagyszakállú a Mikulás Expressz rendezvényen?

1. Táncbemutatóval
2. Kőhalmi Ferenc varázslatos show műsorával
3. Bábelőadással

A válaszokat a jatek@minimatine.hu-ra várjuk november 3-a éjfélig, utána sorsolunk! Játékszabályzat itt.