Mesés városismeret – Játékos Budapest nap Bartos Erikával

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Budapest Könyvfőváros 2023 programsorozat keretében a Móra Kiadó mesés városismereti napot tart 2023. február 26-án a budapesti 6színben. Az eseményre a 3 év feletti gyerekeket és szüleiket várják, akik nem csak találkozhatnak a népszerű meseíróval, Bartos Erikával, de meg is hallgathatják a történetet a szerző előadásában.

A családi napon Bartos Erika számos érdekességgel készül, kulisszatitkokat oszt meg a Brúnó Budapesten könyvsorozatról, melyet olvasva Pest és Buda ismert és rejtett kincsei mellett számos dolgot megtudhatunk a Dunáról és Budapest környékének kedvelt helyeiről: a Veresegyházi Medveotthonról, Szentendréről, a Gödöllői Kastélyról és több kiránduló helyről is. A mesés program után a résztvevők elkészíthetik a Bartos Erika meséi ihlette apró meglepetéseiket és dedikáltathatják Bartos Erika könyveiket a szerzővel.

A programon a részvétel ingyenes, de a korlátozott létszám miatt regisztrációhoz kötött.
Regisztrálni itt tudtok.

A rendezvény a Budapest 150 – Könyvfőváros 2023 eseménysorozat részeként valósul meg.
Facebook esemény itt.

A Brúnó sorozatról itt írtunk bővebben, illetve Brúnó balatoni kalandjairól itt.

Forrás: Móra Kiadó

Ha szeretnétek a legjobb családi programokat, vadonatúj helyekről szóló beszámolóinkat, kirándulás ötleteinket vagy a legújabb gyerekkönyveket, színházi előadásokat, múzeumi programokat, filmeket tartalmazó válogatásainkat hetente egyszer hírlevélben is megkapni, itt tudtok feliratkozni. A Minimatinén a legkisebbektől kezdve az ovisokon és kisiskolásokon át a kamasz korosztályig mindenkinek találhattok programot!