Meseösvény Sóstón – a Digitális Vándor app új helyszínnel bővült

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ingyenesen letölthető és offline módban használható az a Digitális Vándor alkalmazás keretében a legújabb Meseösvény, amely a Sóstói Természetvédelmi Területen kalauzolja el a látogatókat a mesék segítségével.

A környék élővilágáról is számos dolgot megtudhattok, illetve játékos feladatokat oldhattok meg a népmesék és népzene segítségével. A feladatok elvégzéséhez szükséges ellátogatni a helyszínre, hiszen csak így teljesíthető a küldetés, amely nem esik majd nehezünkre, mert már többször jártunk az ösvényen, amely minden évszakban tartogat izgalmas látnivalókat. Itt írtunk róla bővebben.

Az Aktív- és Ökoturisztikai Fejlesztési Központ által elindított Digitális Vándor alkalmazásban ez a 39. ösvény, illetve a 3. meseösvény. Az útvonal 4,5 km hosszú, kényelmesen bejárható 2,5 óra alatt és szintemelkedéssel sem kell számolni. Itt tudjátok letölteni, majd offline üzemmódban használható.

Forrás: szekesfehervar.hu

További ötleteket Kirándulás rovatunkban találtok!

Ha szeretnétek a legjobb programokat és új ajánlóinkat, válogatásainkat hetente egyszer hírlevélben is megkapni, itt tudtok feliratkozni.