Meseképek naptára – játsszatok velünk és nyerjétek meg!

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rutkai Bori Meseképek naptára 2020

Az adventi időszakban több helyszínen is találkozhattok a Rutkai Bori Bandával. A koncertek után pedig a Meseképek naptárát is beszerezhetitek, melyet Bori készített.

November 23-án a Bartók Béla úti Pagonyba várnak benneteket 10 órától, ahol Bori 2020-as naptárának képeiről mesél és vetít, utána a naptárkészítő műhelyben a gyerekek elkészíthetik a saját, rajzos falinaptárukat. Az eseményre regisztráció szükséges a rutkaiboribanda@gmail.com címen. Belépő: 1000 Ft (mely az anyagköltséget is tartalmazza).

December 8-án a Marcziban a Helló, Télapó! koncerten, december 14-én a székesfehérvári Csók István Képtárban, december 15-én a Barabás Villában, december 21-én a Puskinban találkozhattok velük. A Marcziba és a Puskinba már csak néhány jegy kapható!

A koncerteken kívül itt tudjátok még beszerezni a naptárat:

  • Két Egér Könyvesbolt
  • Pagony könyvesboltok
  • Müpa könyvesbolt
  • Anno mesebolt
  • Írók Boltja
  • Megrendelhető a rutkaiboribanda@gmail.com címen

JÁTÉK

Köszönjük, hogy velünk játszottatok! A szerencse ezúttal Andrási Ilonának, Lillának és Zolinak kedvezett, írtunk nektek emailt is! Gratulálunk! 🙂

Játsszatok velünk november 24-e éjfélig és nyerjétek meg a 2020-as Meseképek naptárát! A következő kérdésre várjuk a választ a jatek@minimatine.hu címre:

A Rutkai Bori Banda egyik mikulás dalában, hogy hívják a két pókot, akik azt hiszik, hogy a Télapók csak csokiból vannak és az ablakban laknak?

Ha nem jutna eszetekbe rögtön a válasz, segítséget itt találtok. Általános játékszabályzat itt.