Megújult a Zöld Péter játszótér a Millenárison!

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Még alig élveztük ki Kő Boldizsár új játszóterét a Benczúr-kertben, máris elkészült egy régi nagy kedvenc, amire már nagyon ráfért a felújítás. 2017. június 2-án adták vissza a gyerekeknek megújult formában a Zöld Péter játszótér játékait a Millenárison. Most csak a legszükségesebb javításokat végezték el, ősszel jön a folytatás! Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk már nem aktuálisak.

Központi elhelyezkedése és mivel ez volt Kő Boldizsár első tematikus játszótere, amely igen nagy sikert aratott, a Zöld Péter játszótér igencsak elhasználódott az elmúlt években.

Az elkorhadt faelemeket kicserélték, több játékot megjavítottak. A várat, halat, hintákat biztonságosabbá tették.

Több régi kedvenc is új festést kapott.

A gyöngykavics sajnos maradt, reméljük, hogy az őszi nagyobb felújításkor lecserélik, de ez úgy látszik, hogy csak a felnőtteket zavarta.

A pár hetes felújítást csak a kezdet volt, most csak a legégetőbb problémákat orvosolták. A játszótér az ősz folyamán ismét bezár majd, hiszen további játékokat is telepítenek a Millenárisra. Kíváncsian várjuk!