Megújult a Zöld Péter játszótér a Millenárison!

Még alig élveztük ki Kő Boldizsár új játszóterét a Benczúr-kertben, máris elkészült egy régi nagy kedvenc, amire már nagyon ráfért a felújítás. Június 2-án adták vissza a gyerekeknek megújult formában a Zöld Péter játszótér játékait a Millenárison. Most csak a legszükségesebb javításokat végezték el, ősszel jön a folytatás!

Központi elhelyezkedése és mivel ez volt Kő Boldizsár első tematikus játszótere, amely igen nagy sikert aratott, a Zöld Péter játszótér igencsak elhasználódott az elmúlt években.

Az elkorhadt faelemeket kicserélték, több játékot megjavítottak. A várat, halat, hintákat biztonságosabbá tették.

Több régi kedvenc is új festést kapott.

A gyöngykavics sajnos maradt, reméljük, hogy az őszi nagyobb felújításkor lecserélik, de ez úgy látszik, hogy csak a felnőtteket zavarta. 🙂 Sajnos a kút sem üzemel, úgyhogy vizet vigyetek!

A pár hetes felújítást csak a kezdet volt, most csak a legégetőbb problémákat orvosolták. A játszótér az ősz folyamán ismét bezár majd, hiszen további játékokat is telepítenek a Millenárisra. Kíváncsian várjuk!

Íme kedvenc júniusi fesztiváljaink, de érdemes táboros válogatásunk 2. részét is elolvasni, illetve hamarosan érkeznek nyári válogatásaink is további újdonságokkal és megnyíló helyekkel!

Ha szeretnétek értesülni a legjobb családi programokról, érdemes megnézni az oldalunkon és a Fb-on hétvégi ajánlóinkat, a legújabb válogatásokat és híreket. Új gyerekkönyvek, gasztro helyek, ingyenes programok, kirándulási ötletek, új játszóterek egy helyen, kipróbálva és válogatva.

 

Vélemény, hozzászólás?

Kötelező mezők *.