Megújult a mogyoródi Aquapark – 26 csúszda, 9 medence és kemping is vár rátok

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Június 26-tól várja a megújult mogyoródi Aquapark a vízikalandok szerelmeseit Mogyoródon. Magyarország egyetlen 1,5 kilométernyi hosszú vízicsúszdaparkja egész napos aktív kikapcsolódást nyújt kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Mindez alig 15 percre Budapesttől.

A felújított – 11, 5 hektár alapterületű – Aquaparkban 26 csúszda, 9 medence, egy háromszintes ugrómedence és egy lassan csordogáló Lusta Folyó várja a fürdőzőket. A csúszdák közt választhatnak az óvatosabbak, de a bevállalósabbaknak is nagy a választék, így például a Szabadesés Csúszda, és papa, a mama és a gyerekek pedig a népszerű családi csúszdán suhanhatnak kedvükre. A mozgalmas csúszdázás mellett hűsítő medencék, jacuzzi és egy lounge rész gondoskodik arról, hogy kényelmesen, testet-lelket pihentető, feltöltő élményben legyen része a látogatónak. 

A panorámateraszon baldachinos ágyakon ejtőzhetünk, illetve különböző éttermi egységeket is találtok. Nem csak a pancsolni, játszani, fröcskölni vágyó gyerekekre, hanem a Mineshow – rajongó ifjakra is gondoltak, így a „vizeskedés” után más izgalmakban is lehet részük az érdeklődőknek.

Az Aquaparkban, a vízből kiszállva a szárazon is számos lehetőség van az aktív sportolásra: röplabda-, foci- és tollaslabdapálya is színesíti a kínálatot.Egy itt eltöltött izgalmas, ám fárasztó nap után este nem muszáj hazamennie annak, akinek nem elég egy nap őrület, a zöldben lehet sátrat verni, lakókocsizni, de egy glamping is várja a látogatókat.

HASZNOS INFORMÁCIÓK:

Szerdánként kedvezményes diák- és gyermeknap vár mindenkit, csoportoknak 20 fő felett pedig csoportkedvezmény jár, 15 óra után is kedvezményes jegy váltható. Jegyárak itt.
120 cm vállmagasság felett lehet a gyermek medencén kívüli csúszdákat használni.

További információk itt.