Megjelent az Amigos a gyerekekért Alapítvány foglalkoztatókönyve

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hisznek a játékos nyelvtanulásban, abban, hogy kultúrákat, országokat, nyelveket megismerni szórakoztató felfedezés. Munkájuk során kórházban lévő gyerekeknek segítenek, a kalandozás izgalma pedig nemcsak azoknak segíthet, akik éppen életük nagy harcát vívják, hanem az egészséges társaiknak is. Hiszen a kíváncsiság az egyik legjobb emberi tulajdonság, aki érdeklődik, sosem unatkozik! Ezért írtak egy könyvet együtt, ami segít az Amigos varázserejét eljuttatni mindenkihez.

Egy világraszóló felfedezés 1. – Nyelvi kalauz kalandoroknak

Készen állsz a világraszóló kalandra? Ismerd meg Kanadát, az Egyesült Királyságot, Portugáliát, Hollandiát, Ausztriát, Olaszországot, Jordániát és Ausztráliát az Amigókkal! Az Amigos a gyerekekért Alapítvány egyetemista önkéntesei már évek óta viszik el a játékos nyelvtanulás örömét a kórházakban gyógyuló beteg gyerekekhez. Ezzel a könyvvel Téged is igyekeznek bevezetni az utazás és felfedezés élményébe! Ismerd meg más országok kultúráját, látványosságait, gasztronómiáját és less bele, hogy milyen csodás nyelveket használnak a világ többi pontján! A könyvben Matyi Kalandor lesz az útitársad: ismerkedj az országokkal, rajzolj, színezz, éld át és örökítsd meg az utazást a kreatív készségfejlesztő feladatokon keresztül!

Az Alapítványról:
Az Amigos a gyerekekért Alapítvány célja, hogy nyelvtanulással, játékkal és barátsággal segítse a kórházakban gyógyuló gyerekeket. Az egyetemista önkéntesek, vagyis Amigók egy nagy baráti közösséget alkotnak: az önkéntesség mellett közösségépítő eseményeken és szakmai alkalmakon is részt vesznek. Az alapítvány célja, hogy egy napon minden beteg gyerek mellett legyen egy barát, egy Amigo. Bármilyen egyetemi szakról lehet a csapatba jelentkezni, így egy 5 városon átívelő, színes egyetemi közösséget
alkotnak.

Forrás: Kolibri Kiadó