Megérkeztek az új LEGO® botanikai készletek

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A LEGO Csoport két új készlettel, a LEGO® Vadvirág-csokorral és a Szárazvirág-dekorációval bővíti a felnőtteknek szóló botanikai kollekcióját. Először 2021-ben mutatták be a botanikai gyűjteményt a LEGO® Virágcsokor és a LEGO® Bonsai fa bevezetésével. A kollekció azóta további két növénnyel bővült, a LEGO® Orchideával és a LEGO® Pozsgásokkal.

Szeretnénk, ha ez a két új készlet közelebb hozná az embereket egymáshoz. Akár szeretteiket lepnék meg velük olyan alkalmak esetén, mint anyák napja vagy Valentin-nap, esetleg az év bármely más pontján, csak egy kis köszönetként. Miért ne ajándékozhatnánk egy igazán hosszan tartó LEGO csokrot, és tölthetnénk együtt minőségi időt az építés során? Tudjuk, hogy a növények milyen örömet tudnak okozni az embereknek, éppen ezért hoztuk létre a LEGO botanikai kollekciót. A növények nem csak összehozzák az embereket, de remek módját kínálják a mások iránt érzett megbecsülésünk kifejezésére is” – nyilatkozott Jamie Berard, a LEGO Csoport vezető tervezési menedzsere.

A 939 darabos LEGO® Vadvirág-csokor (10313) és a 812 darabos LEGO® Szárazvirág-dekoráció (10314) február 1-től érhető el, éppen időben a Valentin-napra. A LEGO kollekciója a LEGO felnőtteknek szóló termékcsalád része, amely az elmélyült építési élményen keresztül nemcsak kreatív kikapcsolódást nyújt, hanem a növények szerelmeseinek lehetőséget ad arra is, hogy olyan remekműveket alkossanak, melyeket büszkén állíthatnak ki otthonukban.

LEGO® Vadvirág-csokor

A komplex LEGO elemekből készült Vadvirág-csokor nyolc fajt tartalmaz, állítható szárral. A virágkötők és virágrajongók órákat tölthetnek a búzavirág, a levendula, a sárga tibeti mák, az erdei turbolya, a bőrpáfrány, a gerbera, a szarkaláb és a csillagfürt ihlette virágok építésével és azonosításával. Megépítésük után ezek a LEGO virágok egyik kedvenc vázánkban elhelyezve szemet gyönyörködtető lakberendezési tárgyakká alakulnak át, melyek örömöt árasztanak, bármely helyiségben is helyezzük el őket. A csokrot úgy tervezték, hogy kiegészítse a korábban megjelent LEGO® Virágcsokrot, így az építők két külön vagy egy nagy csokrot is készíthetnek.

LEGO® Szárazvirág-dekoráció

Az építők a LEGO® Szárazvirág-dekorációval olyan lakberendezési tárgyat alkothatnak, amely nem igényel gondozást. A készlet az ősz finom, nyugodt, tompa tónusaira emlékeztet gerberával és rózsával a közepén. Megépítés után falra akaszthatjuk, de asztaldíszként is használható, vagy kombinálhatjuk még egy vagy kettő készlettel, ezzel pedig egy feltűnőbb és nagyobb dekorációt alkothatunk, melyben örökké gyönyörködhetünk. A modell osztott kialakítása miatt lehetővé teszi, hogy egyszerre többen is részt vegyünk az építésben, igy segít a minőségi időtöltésben barátainkkal vagy családtagjainkkal.

A két új készletet arra tervezték, hogy az emberek kikapcsolódhassanak, lazíthassanak, és egy kis időre kiszakadhassanak az egyébként rohanó életükből. Ez különösen aktuális, mivel a LEGO Csoport nemrégiben végzett Play Well Study 2022 kutatása kimutatta, hogy a felnőttek 80%-a aktívan keresi a kikapcsolódás új módjait, és a túlnyomó többség (87%) hozzátette, hogy a játék segít nekik ellazulni és megnyugodni. Még több információ az új LEGO botanikai készletekről: www.lego.com/adults-welcome/botanical-collection

Forrás: LEGO