Marék Veronika új mesekönyve egy igazi ünnepi történet a család minden tagja számára

Marék Veronika A karácsonyi felhő

Marék Veronika: A karácsonyi felhő

Marék Veronika egy kedves és vicces karácsonyi történettel lepett meg minketbennünket, melyet Szabó-Nyulász Melinda illusztrált. Igaz ünnepi mese minden korosztálynak, amelyet most meg is nyerhettek a Móra Kiadó jóvoltából. (x)

„Figyelem, figyelem! Különleges riasztás! A 458-as ajándékosztó karácsonyi felhőt veszély fenyegeti! Ha Franciska és kezdő angyalcsapata nem végez elsőként, a 458-as hamarosan esőfelhővé lesz minősítve. A felhőn alighanem egy krampuszcsapat is tartózkodik, akik megpróbálnak borsot törni az angyalok orra alá.” Nem hiányozhatnak a történetből a huncut angyalok és vásott krampuszok sem a történetből.

 

Minél több könyv, annál nagyobb akció!

A könyv szerepel a Móra karácsonyi akciójában is, amelyben a  díszdobozzal megjelölt könyvekre, ha 2 kötetet veszel 30%,ha 3 kötetet veszel 35%, ha 4 kötetet veszel 40%, ha 5 vagy több kötetet veszel, 50% kedvezményt kapsz a könyvek eredeti árából! A kedvezmény az eredeti árból kerül levonásra és 12. 31-ig vehető igénybe, kizárólag ebben a válogatásban található kötetekre magánszemélyek számára.

 

Játék

Marék Veronika: A karácsonyi felhő

 

A szerencse ezúttal Gelics-Fritz Mónikának kedvezett, aki megnyerte a könyvet! Gratulálunk!

Játsszatok velünk december 17-e, vasárnap éjfélig és nyerjétek meg Marék Veronika A karácsonyi felhő című mesekönyvet a Móra Kiadó jóvoltából. A jatek@minimatine.hu-ra várjuk a válaszokat:

 

Hogy hívják az ügyeletes angyalt a mesében?

 

Segítséget a beleolvasóban találtok. Általános játékszabályzat itt.

A minimatiné már 10 éve segít abban, hogy mindenki megtalálja a legjobb programokat a család kisebb és nagyobb tagjai számára. Ahogy ti, mi is szeretjük az újdonságokat, jó programokat, a kirándulás ajánlókat, a jó könyveket, de a minőségi tartalom gyártásához nekünk is pénzre van szükségünk. Támogassátok fennmaradásunkat, hogy mi is támogathassunk benneteket a minőségi idő eltöltésében! Köszönjük!