Március 5-én nyit a Kamalduli Remeteség Majkon

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Nemzeti Kastélyprogram keretében megújult és turisztikai vonzerővé fejlesztett majki Kamalduli Remeteség az ünnepélyes átadás után, 2022. március 5-én, szombaton 10 órától várja a látogatókat!

Megnyílnak a cellaházak, az angolpark és a templomtorony is. Hétfő kivételével naponta 10-18 óráig látogatható tárlatvezetéssel, amely minden egész órában indul. Pénztárzárás és utolsó tárlatvezetés: 17 órakor.

A remeteség Budapesttől 70 km-re található, az M1-es autópályán Tatabánya érintésével 1 órás autóút. Székesfehérvártól 45 km-re, Győrtől 70 km-re. A tóparti fogadóépületnél nagyméretű parkoló áll a vendégek rendelkezésére. A tó környékén érdemes sétálni, illetve van egy étterem és a tó túlsó partján egy kisebb játszótér is.

Környékbeli kirándulóhelyeket még itt gyűjtöttünk össze.

Forrás: Nemzeti Kastélyprogram Kép: NÖF Nemzeti Örökségvédelmi Fejlesztési Nonprofit Kft.

Ha szeretnétek a legjobb családi programokat, vadonatúj helyekről szóló beszámolóinkat, kirándulás ötleteinket vagy a legújabb gyerekkönyveket, színházi előadásokat, múzeumi programokat, filmeket tartalmazó válogatásainkat hetente egyszer hírlevélben is megkapni, itt tudtok feliratkozni.