Mancs Őrjárat augusztus 19-étől a mozikban

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
Mancs őrjárat: A film

A Kaland-öböl bátor kutyusai ismét akcióban. Augusztus 19-én érkezik a hazai mozikba a legújabb Mancs őrjárat film. Játsszatok velünk a Móra Kiadóval közös játékunkon, és nyerjetek filmkönyvet és foglalkoztatót! Szponzorált tartalom.

A Mancs őrjárat ismét bevetésre kész! Amikor legnagyobb riválisuk, Humdinger lesz a közeli Kalandváros polgármestere, és egymás után csinálja a kalamajkákat, Ryder, és mindenki kedvenc hős kutyijai nagy sebességre kapcsolnak, hogy szembenézzenek a kihívással. A filmet augusztus 19-étől láthatjátok a hazai mozik műsorán, 6 éves kortól ajánlott.

https://www.youtube.com/watch?v=97mIjIiRnKo&t=1s


A technikai zseni, Ryder, segítségével Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble, és Skye napról-napra rendkívüli hősiességet tanúsítva igyekeznek azon, hogy megmentsék az öböl lakóit. Problémamegoldó képességük, bátorságuk és humoruk az, ami csapattá kovácsolja őket. A Mancs Őrjárat sorozat a „kutyik” segítségével játékosan tanítja a gyermekeket, arra hogyan legyenek felelősségteljesek, segítőkészek és mindenekelőtt kedvesek a barátaikkal. Chase és a „kutyik” nem csak hazánkban örvendenek nagy népszerűségnek, de világszerte ismertté váltak izgalmas kalandjaik, hiszen ahogy ők mondanák: Nincs túl nagy falat vagy túl kicsit kutya!

A Móra Kiadónál több könyv is elérhető, amely a sorozat alapján készült, de a premierhez kapcsolódva ismét megjelent egy könyv és egy foglalkoztató!


JÁTÉK!

Köszönjük, hogy ennyien velünk játszottatok! A szerencse ezúttal Feilné Oláh Zsuzsannának kedvezett, akinek írtunk emailt is. Gratulálunk!

Játsszatok velünk és nyerjétek meg a Móra Kiadó jóvoltából Mancs Őrjárat – a Film című könyvet és a matricás foglalkoztatót! A következő kérdésre várjuk a választ 2021. augusztus 22-e éjfélig a jatek@minimatine.hu címre:

A Móra sorozatának kötetei közül melyiket olvasnátok még el szívesen?

Itt találtok egy kis segítséget! Általános játékszabályzat itt.