Mancs őrjárat: A szuperfilm – nyerjetek páros belépőt a premier előtti vetítésre!

Szponzorált tartalom
Mancs őrjárat: A szuperfilm

Mancs őrjárat: A szuperfilm

Október 12-én érkezik a hazai mozikba a Mancs őrjárat: A szuperfilm című animáció. Ha október 8-a éjfélig velünk játszotok, akkor páros belépőt nyerhettek az október 11-ei premier előtti vetítésre a UIP-Duna Film jóvoltából és még Mancs őrjárat foglalkoztatóval is megajándékozunk benneteket a Móra Kiadó támogatásával. (x)

Amikor egy varázslatos meteor zuhan Kalandvárosba, szupererőt ad a Mancs őrjárat kutyusainak, így SZUPERKUTYIK lesznek belőlük! A csapat legkisebb tagjának, Skye-nak az új szupererő maga a valóra vált álom. Ám rosszra fordulnak a dolgok, amikor a kutyusok ősellensége, Humdinger kiszabadul a börtönből, és összefog Victoria Vance-szel, a meteormániás őrült tudóssal, hogy ellopják a szupererőt, és szupergonosszá változtassák magukat. Kalandváros sorsa forog kockán, a Szuperkutyiknak meg kell állítaniuk a szupergonoszokat, amíg nem késő, és Skye-nak meg kell tanulnia, hogy néha a legkisebb kutyus számít a legtöbbet.

 

 

A film kapcsán 3 új foglalkoztató és könyv is megjelent a Móra Kiadónál: a Mancs Őrjárat – Szuperfilm – Mesekönyv a mozifilm alapján; a
Mancs Őrjárat – Szuperfilm – Szuper kalandok színező- és foglalkoztatókönyv, valamint a Mancs Őrjárat – Szuperfilm – Matricás foglalkoztatókönyv is, mely szuper ajándék lehet minden kis rajongónak.

*Játék*

Mancs őrjárat: A szuperfilm matricás foglalkoztatókönyv

 

Köszönjük, hogy ennyien velünk játszottatok! A szerencse ezúttal Meleg Jelentsik Dorottyának és Boros Rékának kedvezett! Gratulálunk írtunk nektek emailt is!

Játsszatok velünk és nyerjetek páros belépőt a film premier előtti vetítésére október 11-e, szerdára, illetve egy új Mancs Őrjárat matricás foglalkoztatót a Móra Kiadó jóvoltából. A következő kérdésre várjuk a választ október 8-a, vasárnap éjfélig a jatek@minimatine.hu-ra:

 

Melyik a kedvenc kutyitok a szereplők közül?

 

Általános játékszabályzat itt.