Lucky és Szilaj legújabb kalandjai

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
Szponzorált tartalom

Lucky, barátnői és természetesen Szilaj, a vadló számos kalandot éltek már át együtt. Ha most velünk játszotok, megnyerhetitek a most megjelent, legújabb könyvet és egy Szilaj paripát is a Mattel és a Móra Kiadó jóvoltából. Szponzorált tartalom.

A tizenkét éves Lucky Prescott kalandokról álmodik, de előkelő fiatal hölgy lévén ezeket csak könyvekben élheti át. Egészen addig, míg egy nap kényelmes, takaros és szabályokkal teli városi életét hátrahagyva, édesapjával és nagynénjével együtt vidékre kell költöznie. Vad vidékre, nyugatra. A vadnyugatra. Lucky izgatottan, mégis aggodalmakkal telve indul útnak. Mi lesz, ha nem találja majd a helyét? Hiszen még nyeregbe szállni sem engedték soha… Pedig a vonatból pompás vadlovakat lát, az egyik csődör szinte megbabonázza. A musztángot később egy karám fogságában látja újra, és a szíve szakad meg érte: szabad, vad szellemét kiölve be akarják törni a lovászok. A lány és a vadló barátságának története ez. Mindketten idegenek különös, új világukban, de elég szilajak és bátrak is ahhoz, hogy helyet kérjenek benne maguknak. Összefogva, egymásban bízva pedig szabadon szárnyalnak, bárhová veti őket a sors. Azóta már számos kötettel gazdagodott a sorozat és új otthonába Lucky további barátokra lelt Abigail és Pru személyében.

A legújabb kötetben, a Barátságpróba az akadémián című kötetben Lucky, Pru és Abigail a Palomino-hegyfok Lovasakadémián tanul a lovakról és a lovaglásról, és közben sok új barátra is szert tesznek. Csakhogy az utóbbi időben ezek az új barátok mintha unos-untalan összevesznének egymással, ezért Perkins igazgató úr kincskereső akadályversenyt szervez a diákoknak. A három barátnő izgatottan készül a kalandra – egészen addig, míg ki nem derül, hogy pont a legádázabb ellenségeikkel kerülnek egy csapatba.
Vajon ki tudnak majd állni azokért, akiket eddig ki nem állhattak? A könyv 6 éves kortól ajánlott.


JÁTÉK

Köszönjük, hogy ennyien velünk játszottatok, a szerencse ezúttal Bencsikné Rákosi Zitának kedvezett, írtunk neki emailt is. Gratulálunk!
Játsszatok velünk és nyerjétek meg a Móra Kiadó és a Mattel jóvoltából a Barátságpróba az akadémián című kötetet és a játékot! A következő kérdésre várjuk a választ 2023. április 26-a, szerda éjfélig a jatek@minimatine.hu-ra:

Melyik kötetet olvasnátok még el szívesen az eddig megjelent Szilaj-könyvekből?

Itt találtok segítséget. Játékszabályzat itt.