Levelezz a Pagony Pingvinnel!

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Most, hogy egyáltalán nem divatos a kézzel írt levél, igazán kedves és üdítő a Pagony Kiadó új, Szeretettel üdvözöl: Pingvin című könyvéhez kapcsolódó akció, ahol a gyerekek december folyamán egy pingvinnel levelezhetnek. Mert levelet írni és kapni jó! Írjatok ti is levelet Pingvinnek!

Íme Pingvin üzenete:

Kedves Olvasóm!

Ha szeretnél tőlem levelet kapni, írj nekem a Pagony címére! Nagyon fogok örülni neki, mert nagyon szeretek levelezni! Ők továbbítják nekem, és én válaszolok neked egy olyan képeslapon, amin én is rajta vagyok! Írj mielőbb! Nagyon várom!

Szeretettel üdvözöl:
Pingvin
a Bálna-fokról

Erre a címre várják a leveleket 2020. január 7-éig: Pozsonyi Pagony kiadó, Bartók Béla út. 15/A 3. em, Budapest 1114

Bővebben a könyvről:

Zsiráf napjai egyhangúan telnek a szavannán, ezért úgy dönt, levelet ír: „Add oda annak az állatnak, akivel a látóhatár túloldalán találkozol!” – mondja Pelikánnak, aki unalmában éppen nyitott egy postát. Így jut el a levél Pingvinhez, aki messze- messze, a Bálna-tengeren él. Igazi levélbarátság alakul ki kettejük között, míg egy nap Zsiráf úgy dönt, személyesen is ellátogat újdonsült barátjához! A gyerekek a mese közben pedig megismerhetik azt is, hogy milyen érzés levelet írni, várni, kapni!

Nézzétek meg a legjobb karácsonyi vásárokat és további jó ötleteket találtok az Advent rovatban is!

Ha szeretnétek időben értesülni a legjobb hétvégi programokról, ajánlókról és válogatásainkról, iratkozzatok fel heti hírlevelünkre!